czas zadziałać bo za ten cyrk ktoś musi odpowiedzieć karnie !!!
https://www.facebook.com/Oszukani-Kerdos-SA-178272109696009/?modal=suggested_action¬ify_field=phone¬if_id=1546717900453603¬if_t=page_user_activity tą stronę ktoś stworzył i przesyłajcie ja dalej, lub tam kontakt bo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć ;)
Powiem tak. Wyłóż pieniądze na prawnika, spore pieniądze. Bujaj się z tym parę lat a jak wygrasz to ja Ci z chęcią oddam swój wkład do kwoty którą wtopiłem na obligacjach tego śmiecia, bo jak na chwilę obecną żaden (sensowny) prawnik z którym rozmawiałem nie chce podejmować tematu bo absolutnie nie widzi tutaj opcji na odzyskanie choćby tej kwoty którą jeszcze będę musiał wyłożyć nie mówiąc o samej stracie. Wszyscy piszecie "musimy działać" a nikt nie ma pomysłu jak. Mnie nie stać na to żeby wtopić w to bagno jeszcze więcej pieniędzy i powiększyć stratę o kolejne tysiące.
Sprawy trwaja.. i beda sie pewnie ciagnely w nieskonczonosc bo nasz Kamilek jest dobrze ustawionym slupem ktory mial wyprowadzic pieluchy z gieldy..
Jesli stana na niczym.. to trzeba bedzie sie zebrac zrzucic i zlozyc pozew zbiorowy przeciwko Panstwu Polskiemu za zaniechania funkcjonariuszy publicznych. I starac sie odzyskac odszkodowanie za poniesione straty.
Pamietajcie to jest pierwsza SANACJA w PL... Czyli mocne oredzie przeciwko PIS udowadniajac ze wprowadzane przez nich prawa w ogole nie dzialaja i sa przykrywka dla malwersacji moze rusza sie do roboty i cos z tym zrobia.. chociaz watpie bo PL to III swiat.
Dnia 2019-01-11 o godz. 15:51 ~Obligatariusz napisał(a): > Powiem tak. Wyłóż pieniądze na prawnika, spore pieniądze. Bujaj się z tym parę lat a jak wygrasz to ja Ci z chęcią oddam swój wkład do kwoty którą wtopiłem na obligacjach tego śmiecia, bo jak na chwilę obecną żaden (sensowny) prawnik z którym rozmawiałem nie chce podejmować tematu bo absolutnie nie widzi tutaj opcji na odzyskanie choćby tej kwoty którą jeszcze będę musiał wyłożyć nie mówiąc o samej stracie. > Wszyscy piszecie "musimy działać" a nikt nie ma pomysłu jak. Mnie nie stać na to żeby wtopić w to bagno jeszcze więcej pieniędzy i powiększyć stratę o kolejne tysiące.
powiadasz że nie ma szansy .................. dzieje się !!!!!!! https://krakow.onet.pl/krakow-zbigniew-s-wyprowadzil-z-firmy-42-mln-zlotych/5nmtls0 ścigają wszystkich a pinokio jest już na cenzurowanym , media się interesują kolega wysłał opis całego mechanizmu jak tu okradziono ludzi, z tego co wiem to media próbowały się kontaktować z byłymi prezesami lecz bezskutecznie i unikają kontaktu. Ktoś podał fajny sposób ... zrzuta na prywatne biuro detektywistyczne niech prześwietlą i przygotują materiał, jak z tej strony pójdzie to bedzie to profesjonalne i musi zaboleć winnych !!!