Dnia 2019-01-09 o godz. 23:33 ~Ja napisał(a): > I jeszcze jedno do tych co tu stracili piszcie do KNF niech wyjaśnija skąd akcje znalazły się w depozycie nigdzie nie ma informacji na ten temat .
dokładnie tak , Przy czym jak ~Wacek napisał(a):
> a to skąd ? https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-12/0722-2018_201812060698636616.pdf
wiesz ? czy nie ??
to Dnia 2019-01-05 o godz. 18:52 ~Fotto napisał(a):
> Tak wiem ale one muszą trafić wiesz gdzie to przeczytaj dokładnie a dopiero pisz bzdury.
a do tego
Dnia 2019-01-07 o godz. 14:25 ~dsd napisał(a): > A wiesz co to depozyt a jak nie to do szkoły dzieciaku. a oskarżanie kogoś o pomocnictwo to są na to paragrafy -pamiętaj o tym. A pisanie bzdur że sprzeda nawet za 1 grosz jak sprzedawał za grube złotówki to bzdury chyba że Patro jest głupi ale mi nie wydaję się aby tak było.
------------------------------------------- Do ~Fotto i ~dsd
Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądzcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu.
Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonklami ! Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt. Zatem Wam powinno zależeć na tym by im to wyjaśnić !
No czekam na odpowiedź
A i jeszcze jedno - tylko nie przeklejajcie bezmyślnie haseł z "googla " i Wikipedii .buhahaha , bo Was znowu obnażę .............buhahah
Dnia 2019-01-10 o godz. 01:38 ~laptopatrowicza napisał(a):
> Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądzcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu. > > Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonklami ! > Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt.
Powiem tak jeżeli wiesz co jest z akcjami z depozytu to napisz a nie '' filozofuj '' ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- A druga rzecz to podłe jest naganiacz na spadki i pisać o 1 groszu i innych bzdurach - masz pewność że tak będzie to daj Gwarancję ! Ps. Ja nie bronie i nie naganiam na spadki ! i nie zachęcam do sprzedaży ! czy zakupów ! tylko przestrzegam że akcji były sprzedawane po 5 zł. a obecna cena to 3 grosze i akcje spadały od 4 lat i jak coś to teraz zapewne są zbierane z rynku a naganiacze straszą i wiadomo w jakim celu.
Dnia 2019-01-10 o godz. 09:15 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-01-10 o godz. 01:38 ~laptopatrowicza napisał(a): > > > Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądzcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu. > > > > Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonklami ! > > Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt. > > Powiem tak jeżeli wiesz co jest z akcjami z depozytu to napisz a nie '' filozofuj '' > ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- > A druga rzecz to podłe jest naganiacz na spadki i pisać o 1 groszu i innych bzdurach - masz pewność że tak będzie to daj Gwarancję ! > Ps. > Ja nie bronie i nie naganiam na spadki ! i nie zachęcam do sprzedaży ! czy zakupów ! tylko przestrzegam że akcji były sprzedawane po 5 zł. a obecna cena to 3 grosze i akcje spadały od 4 lat i jak coś to teraz zapewne są zbierane z rynku a naganiacze straszą i wiadomo w jakim celu. >
Masz rację ogromny płacz naganiaczy bo mają naciski od mocodawcy ? a tu nic a nic i nikt już im nie chce sprzedać ? akcji ? A wiadomo kto jest kim i dla kogo pracuję.
Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądźcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu.
Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonkami ! Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt. Zatem Wam powinno zależeć na tym by im to wyjaśnić !
No czekam na odpowiedź
A i jeszcze jedno - tylko nie przeklejajcie bezmyślnie haseł z "googla " i Wikipedii .buhahaha , bo Was znowu obnażę .............buhahah
Dnia 2019-01-10 o godz. 09:15 ~Fotto napisał(a): > Powiem tak jeżeli wiesz co jest z akcjami z depozytu to napisz a nie '' filozofuj '' > ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- > A druga rzecz to podłe jest naganiacz na spadki i pisać o 1 groszu i innych bzdurach - masz pewność że tak będzie to daj Gwarancję !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dobra , ~Fotto , daj spokój - ty myślisz że ja naprawdę naganiam ? Po pierwsze zgadzam się , że to podłe jest naganiacz , Wszystko jedno czy na spadki , czy na wzrosty -. To jest podłe i tyle ! Ale , czy okradać ludzi jak to zrobił i robi Patro nie jest śiwństwem ? Pomiędzy naganianiem a przestrzeganiemakcjonariuszy jest cienka różnica ale jest Ja przestrzegam - nie naganiam ! To co się dzieje na Platynowych , Elkop , ATLANTIS , IFSA - to są fakty. Ja je przytaczam i komentuję !To że prześmiewczo to fakt , bo widzę że Gruby kombinuje do końca Po drugie Moje posty do Ciebie , to była polemika , pisałem prześmiewczo ale używałem argumentów merytorycznych w odpowiedzi na Twoje argument y( brak emisji ilość akcji etc ) To samo było z argumentem "depozyt " . Skoro go użyłeś ( i ~dsd )celowo , chciałem byś rozwinął argument merytoryczną , można wtedy polemizować na te argumenty . To samo ~dsd ! . Brak odpowiedzi na moje pytanie co do depozytu , oznacza "złożenie broni " Taki ~dsd posługuje się tym argumentem ( depozytu ) ale nie wie co to oznacza. Sądzę ,że chyba Ty też . ! Precyzyjniej ujmując , to właściwie wprowadzacie ludzi w błąd ! Czy to jest etyczne ? Każde wprowadzanie w błąd akcjonariuszy , też można nazwać naganianiem ! Ja nie dam gwarancji ! ale Ty też nie ! prawda ? Nie dasz gwarancji nawet na to Twoje twierdzenie " brak emisji " . Doprecyzowując , brak emisji oznacza stan na chwilę obecną ! . Skoro , jak sam piszesz, Gruby ma pakiet większościowy , to jak będzie chciał to zrobi emisję !
Dobra , zobaczymy czy i co odpisze ~ dsd !
teraz "cytuję " Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądźcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu. Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja …………………………a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonkami ! Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt. Zatem Wam powinno zależeć na tym by im to wyjaśnić ! Na koniec 1 Dnia 2019-01-10 o godz. 12:07 ~Bolo napisał(a):
> Masz rację ogromny płacz naganiaczy bo mają naciski od mocodawcy ? a tu nic a nic i nikt już im nie chce sprzedać ? akcji ? A wiadomo kto jest kim i dla kogo pracuję.
Wolno mu (~Bolo ) tak sądzić . Nigdy nie kwestionowałem takiego podejścia i nie pisałem postów obśmiewających.! 2 Z kolei do Ciebie i ~ dsd pytanie retoryczne: czy to nie prawda ,że powinniście innym rzetelnie wyjaśnić o co chodzi z "depozytem " ? skoro stawiacie to jako argument a uważacie się za uczciwych , to chyba powinniście . Prawda ? Może jeszcze wyjaśnicie ? Macie szanse. Póki co stać Cię było by w zamian za wyjaśnienie , przekręcić tytuł postu z " Spółki Petrowiczów - do ~Fotto i ~dsd ... depozyt ? "( czyli pytania neutralnego ) na "Spółki Petrowiczów-laptopatrowicza " -
Może jeszcze wyjaśnicie co z tym depozytem ? Macie szanse.
Dnia 2019-01-10 o godz. 09:15 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-01-10 o godz. 01:38 ~laptopatrowicza napisał(a): > > > Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądzcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu. > > > > Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonklami ! > > Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt. > > Powiem tak jeżeli wiesz co jest z akcjami z depozytu to napisz a nie '' filozofuj '' > ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- > A druga rzecz to podłe jest naganiacz na spadki i pisać o 1 groszu i innych bzdurach - masz pewność że tak będzie to daj Gwarancję ! > Ps. > Ja nie bronie i nie naganiam na spadki ! i nie zachęcam do sprzedaży ! czy zakupów ! tylko przestrzegam że akcji były sprzedawane po 5 zł. a obecna cena to 3 grosze i akcje spadały od 4 lat i jak coś to teraz zapewne są zbierane z rynku a naganiacze straszą i wiadomo w jakim celu. > ==================================================