• Od jutra duży UP!!! Autor: ~Fiddo [5.60.202.*]
    Brak druku nowych akcji...to Stare muszą wrócić na swój poziom 7-8 zeta.... a kto wie moze parówa pociągnie wyżej. ....

• Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~Smutas [193.19.165.*]
    Co to za spółka??
    Czym się zajmuje?
    Nie wiem czemu zwróciłem uwagę na nazwę tej spółki.
    HM. Ale obrót mały.
    Ale jutro kupie, zobaczymy.

• Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~Molina [5.60.202.*]
    Jak nie jutro to na pewno w najbliższych dniach....Up
  • Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~ba [5.184.3.*]
    Nie wierzę w żadne wzrosty na tym badziewiu, jak i innych badziewiach patrołacha, coś mi się wydaje, że jest już skończony, nie ma ruchów na żadnej z jego spółek
  • Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~Jolo [109.173.153.*]
    Brak druku nowych akcji...to Stare muszą wrócić na swój poziom 7-8 zeta.... a kto wie moze parówa pociągnie wyżej. ....

on może pociągnąć ale tatusiowi
  • Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~Dawid [37.47.229.*]
    Poziom 7-8zl to poziom starych 5 groszy. Chyba, że mówisz po staremu 7-8zł to w tym wypadku 1200zł za akcje. Pozostaje mi powiedzieć „ha ha ha”.
    Nie dadzą mi być milionerem, oj nie licze na to hahaha
  • Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~LEW [89.64.48.*]
    Dnia 2018-12-19 o godz. 09:15 ~Dawid napisał(a):
    > Poziom 7-8zl to poziom starych 5 groszy. Chyba, że mówisz po staremu 7-8zł to w tym wypadku 1200zł za akcje. Pozostaje mi powiedzieć „ha ha ha”.
    > > Nie dadzą mi być milionerem, oj nie licze na to hahaha

ONI Z MĄDREGO CHCĄ ZROBIC GŁUPIEGO - wmówic że czarne jest białe bo chcą na produkcji papieru zarobic , to jest ich działalnośc wszystko w temacie jak kotki na oczy przejrzały to się z parti wypisały kiedyś było takie powiedzenie panie gruby haaaa... haaaa...
  • Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~ziutek [79.162.228.*]
    Aby ściągnąć ludzi i zrobić grę to akcje musiały by być podbite do min 60zł, ale na tej spółce już nic nie będzie prócz podbitek spółdzielni do kilku złotych, jedni się załapią i coś tam zarobią inni stracą jak wejdą w złym momencie.
  • Re: Od jutra duży UP!!! Autor: ~wojtek [80.167.99.*]
    Wyraznie widac po obrotach, a raczej ich braku, ze rozdzial GPW ma parowa zakonczony.
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.