Przyznawać się ilu wystawilo akcje na sprzedaż przy górnej bandzie 3,4-3,5? Kolejny raz dobijemy i powrót na 2,6 chyba nie ma większych przesłanek żeby wybić się z tej kiszonki.
ja bym tak bardzo się nie łudził , bez radyjka ani rusz i jeszcze zwalą kurs do 2 zeta a jak prezo coś przytulił w IV kw i wyniki pokażą lipne to witaj złotówka
Wiesz co Znany, z całym szacunkiem, ale Grześkowi do pięt nie dorastasz. Jego opowiadania o złotówce człowiek czytał z zaciekawieniem, przejęciem. To skłaniało do zadumy. Po odejściu od komputera czułeś wręcz wzruszenie ze względu na to, że wiedziałeś że właśnie przeczytałeś coś takiego, że po prostu, no nie wiem.. A Twoje smęty... mękolenie w każdym poście i używanie cały czas tego samego tekstu. Nudy po prostu. Od powtarzania tego samego w kółko nie zmienisz rzeczywistości.
Jesteśmy po 22 miesiącach spadków. Klienci funduszy wypłacili w zeszłym roku 7mld złotych z giełdy. Dlatego jesteśmy tak nisko. Kolejnych kilku mld do wypłaty raczej nie ma.
Nie chce mi się już czytać o tym co prezes znów odwali. Zrobił ruch z Orlim Piórem, ok. Ale co niby później? Przecież to nie jego wina, ze Ruch ma kłopoty. Ale odpis na 4 mln nie będzie taki w rzeczywistości.Bo uratują Ruch. Myśle, ze pokaże 5-6 mln zysku za ten rok. Czyli obecnie będzie c/z 6. I dobre perspektywy na ten rok. Przeżyciez o tych odpisach na Ruch było wiadomo i stad nie robili żadnych prognoz. A zorientowani wiedzieli, ze to jeszcze nie jest czas na kupowanie.
Nie wierze w żaden zjazd do 2 zł. Fundy tez stad odeszły a pewnie one stały za ta podaza w okolice 2 zł. I mamy bufor w postaci skupu, który jednak się zaczął. A już było tu pisane, ze na pewno go nie będzie. Gdyby było radio, byłoby 6,7 albo 8 zł. Ale nie będzie. Mimo to fundamentalnie spółka jest warta dużo więcej niż obecnie. Tylko musi się odwrócić trend właśnie na PLWS.
Gdyba było radio to 20 zł w parę tygodni ale tak jak napisałeś wiadomo że nie będzie. Jak by tak skupowali po 5 000 sztuk dziennie to 10 zł mamy za pół roku
walduś nie irytuj się będę pisał co będę chciał , akurat po 2,02 kupowałem to mogę dokupić jeszcze co nie zmienia mego zdania o tym wszystkim ......................... wszak ludzie i na śmieciach zarabiają dlaczego nie mogę JA Dedalus proszę Cię skup ????????? :-) nie rozśmieszaj mnie to zwykłe mydlenie oczu no nie jasne jasne już 3625 kupił chociaż wczoraj jeszcze kilka mógł kupić
Wczoraj kupili 1001 sztuk. Publikują raporty.
To nie jest tak, ze Ty przewidujesz, ze kurs spadnie do 2zl. Ty po prostu na to liczysz. No cóż...drobna różnica.:)
O ile w przypadku tej spółki można mówić o jakiejkolwiek AT to zauważyłem taką ciekawostkę odnośnie formacji tygodniowej. Parę sesji temu pojawiła się gwiazda poranna. W czerwcu 2018 były dwie formacje wzrostwowe co dało 100% wzrostu kursu. Kwiecień 2017 formacja spadkowa i potężna fala spadkowa o 70%.. Zobaczymy czy coś z tego będzie ale żeby się przestało kisic konieczne przebicie Lini trendu na 3,4 zł. Pewnie wiele osób już tam się czai że sprzedażą...
Paru tak, na pewno. Ale mamy pierwsza od lipca biała świece na miesięcznym PLWS. Można liczyć na kolejną. A to zachęci do kupna akcji i te najbardziej niedowartosciowane mogą zacząć mocno rosnąć. Skoro pierwszy kwartał 2017 dał wzrost do 5,50, to dlaczego teraz nie ma się to powtórzyć? Słabe lipcowe odbicie dało wzrost powyżej 4zl. Ja licze bardzo na silna korektę tych prawie 2 letnich spadków.