Zawsze zabawne jest kiedy na spółce która urośnie o 100-150% w krótkim czasie pojawiają się różni i krzyczą teraz będzie to teraz będzie tamto bo to czy tamto dodając swoje wyimaginowane teorie w jedną lub w drugą stronę
Zawsze zabawne jest kiedy na spółce która urośnie o 100-150% w krótkim czasie pojawiają się różni i krzyczą teraz będzie to teraz będzie tamto bo to czy tamto dodając swoje wyimaginowane teorie w jedną lub w drugą stronę
Tylko, że jak papier był na dnie czy po 0,14 czy nawet 0,22 to ich nie było poza nielicznymi jak Mich czy Byku który zgadywał jaki kurs będzie ale przynajmniej był sympatyczny, jeszcze kilka tygodni temu był Wolf ale w pewnym momencie kompletnie zwątpił chociaż pisałem na tym forum wielokrotnie żeby nawet jeśli miałby być czarny scenariusz to kurs będzie się bujał w górę i dół, a nawet w czarnym scenariuszu zdjęcie z giełdy to jeszcze kolejne pół roku i dlatego lepiej nie panikować wtedy czy przy 0,2 czy 0,14 bo panika przy takich cenach nic nie da. Fakty są następujące: 0,14 to było skrajne niedowartościowanie nawet jak na tzw. ,,bankruta” 0,14 było tylko przez chwilę, natomiast kluczowa nie była sesja czy wówczas 21 listopada czy kolejne. Kluczowa sesja byka wtedy kiedy było najciszej-wtedy kiedy 99% tego forum już kompletnie nie wierzyło, że ten papier wróci na 0,4 lub wyżej. Ta sesja była dokładnie 6 grudnia kiedy obroty w trakcie dnia były symboliczne ale na dogrywce było zebrane ponad 75 tysięcy akcji po 0,22. Później z każdą sesją było wyżej łącznie z maximum we wtorek po 0,44. Sprzedałem wówczas większość akcji zostawiajac sobie pewien pakiet i niezależnie czy będzie 0,5 lub wyżej czy będzie dystrybucja przy ok 0,4 i spadek na 0,3 lub niżej to i tak z mojego punktu widzenia jestem zadowolony. Jedno co się powtarza wszędzie i zawsze to fakt, że czy Q na dnie czy Elemental jak był po 0,8 czy Kopex po 0,8 20 lipca na totalnym dnie jak i wiele innych spółek to zawsze jest to samo na forum-cisza-zwątpienie pisanie do piachu etc. Po czym jak następuje wzrost 100% lub więcej w kilka sesji to pojawia się masa różnych wpisów techników at i innych co to teraz będzie i w ogóle :) Pozdrawiam tych, którzy są tu od dłuższego czasu i wiedzą co, jak i kiedy było oraz nie dadzą się manipulować przez naganiaczy w jedną czy drugą stronę. I podkreślę znowu, że jedyną wymierną oceną inwestycji jest osiągana stopa zwrotu im wyższa tym lepiej -wszystko inne to didaskalia.
spójrz na forum Ronson cisza 5 postów na miesiąc i nagle obrót wzrost i 6 postów w 3 dni to samo :) choć ze stanem przedzawalowym nie mamy tam do czynienia. Generalnie im cichsze forum tym więcej trzeba kupować natomiast tzw "dobre niusy" "jazda" "at nie kłamie" itd daje sygnał ze czas na sprzedaż :) tak to już jest
Tu zawsze bylo specyficznie.
Dość spokojnie. Myślę że z powodu bardzo małej ilości akcji w obrocie. Teraz i tak jest spory ruch, bo akcje są bardzo tanie i nie trudno kupić pakiecik.