Nie jednego pewnie to dziwi..., rzecz w tym ze i perspektywa na wzrost jest i zarobek dalszy możliwy. Kurs mocno siedzi i nie dołuje. Spekulacja już większego wpływu nie ma jak to do tej pory było. Tu jeszcze będzie sie działo i to na większy plus niż co po nie którym sie wydaje! Miłego dnia
To co mam mi w zupełności wystarczy a trochę tego jest :) choć może jak gotówka pozwoli to dobiorę jeszcze. Siedzę i czekam jak wielu w optymizmie. Jest szansa to czemu nie skorzystać? :) No ale... czas na ciszę...
mali są zaszachowani.............między ...0,52 a 0,53 ....teraz nie zarobią...muszą czekać na skup po 0,55..chyba że cena od CCC podskoczy ale to tez pewne ryzyko....pozdrawiam
Dziwne jest że wezwanie opiewa na 0,55 a sprzedaje się papier teraz za 0,51-0,53. Gdzie tutaj rozsądek? Zamiast sprzedawać teraz zamrozić cenę. Skupić się i nie oddawać CCC za takie drobiazgi. CCC zainwestowało w Gio i to bardzo poprzez umowę i mega reklamy na świecie. Miłka stać żeby więcej dać, tylko po co ma się wychylać jak sami oddajemy za mniej??!!!???!!! CCC potrzebuje min 90% akcji nawet niech ma już 40% to brakuje 50%. Teraz menadżerowie CCC skupują za 0,51-0,53 bo wiedzą że oddadzą za 0,55 minimum a liczą na więcej.
To wcale nie jest dziwne, ludzie boja się ze ccc wycofa ofertę i płaca za ten strach te 3 gr, dopiero kiedy ccc przejmie gr jest szansa na solidny wzrost i być może kolejne wezwanie ( ja obstawiam taki scenariusz i swoje akcje trzymam)
Szalona dystrybucja była wcześniej (nie liczyłem tego ale myślę ze akcje największych udziałowców + to co jest na słupach już teraz jest w okolicach 60%) liczę że nie przekroczą nie zbliżą się do 90%, wtedy zarobimy......
Liczę, że do 90 nie dobiją. Tak czy inaczej nie sprzedawać, a można nawet delikatnie dokupić, chociaż ja sam zapakowany jestem całkiem porządnie. Zacząłem się jednak nad czym innym zastanawiać. Czy w perspektywie przejęcia GR, Miłkowi opłaca się w najbliższej przyszłości wprowadzenie eObuwia na giełdę (koszty i inne takie związane z przygotowanie oferty publicznej). A tak miałby już GR jako drugą spółkę na giełdzie, pewnie swoich ludzi w Zarządzie, Radzie Nadzorczej, uchwaloną już możliwość emisji akcji w przyszłości (z których byłoby 20 mln). A Wy co o tym sądzicie ?
Zgadzam się z Tobą, chociaż scenariuszy dla takiego rozwiązania jest kilka. Ale jedno jest pewne, że wycofanie z giełdy Gino i nowa oferta publiczna eObuwie nie zgadza się. Coś tutaj bedzie się działo. Ja siedzę na 180.000 akcji i nie oddam ani jednej po 0,55.