Słuchając Twojego doradztwa inwestycyjnego sprzedam jutro akcje a o ewentualne odszkodowanie za utracone korzyści majątkowe jakie mi umkną pozwę Cię, ok?
Dnia 2018-12-11 o godz. 16:24 ~tratata napisał(a): > Słuchając Twojego doradztwa inwestycyjnego sprzedam jutro akcje a o ewentualne odszkodowanie za utracone korzyści majątkowe jakie mi umkną pozwę Cię, ok?
Coś mi chyba umknęło. Nie przypominam sobie, abym cokolwiek komukolwiek doradzał. No, może po pijaku ale tego nie pamiętam... P.S. Mam w dupie co zrobisz ze swoimi akcjami, możesz je sprzedać nawet dziś.
Widzę, że nn czyli najprawdopodobniej Gold_Man_Sucks który nagania uparcie do sprzedaży akcji już od marca, znalazł sobie kolegę. Dziwnym trafem pojawił się na wątku spółki tuż przed dużymi transakcjami z ręki do ręki w marcu i chyba przeszkadza mu to, że inni średniomniejsi inwestorzy podłączyli się i nie dają się wyleszczyć.
Rozszyfrowałeś mnie. Jaki pseudonim tu teraz wymyślić. Już mi brak pomysłów. A tak na poważnie, serio myślisz że forum bankiera ma wpływ na jakiekolwiek decyzje inwestycyjne?
Teraz tylko musisz dojść do tego, czy jestem z Nationale Nederlanden czy z Goldmana i już wiesz wszystko :) Jeszcze jedno. Prosiłbym o nie używanie słowa "wyleszczyć" bo robi mi się niedobrze jak je czytam. Dzięki.
Trzeba trochę dramy porobić. Człowiek czeka i czeka aż jego portfel zacznie zarabiać, jest strzał a tu przedwczesny wytrysk i znowu trzeba czekać i czekać. Na szczęście z tanimi akcjami łatwiej się czeka
Ale od jakiego momentu liczony jest ten miesiąc? Moim zdaniem od momentu kiedy notariusz poinformuje miasto o tym fakcie a nie wiadomo czy i kiedy to nastąpiło. Sama transakcja ma mieć miejsce chyba dopiero we wrześniu, nie mam czasu w tej chwili tego sprawdzać
No właśnie nie jestem przekonany. Jeśli termin liczy się od umowy właściwej a nie przedwstępnej to by oznaczało że termin będzie się liczył jakoś od września