• Zwała Autor: ~nn [193.200.123.*]
    Powoli, dzień po dniu, uwalą ten kurs drobnymi aż wróci z powrotem do kanału 70-80 groszy. Tu jest kurs sterowany ręcznie i to się nie zmieni.
  • Re: Zwała Autor: ~tratata [89.73.195.*]
    Słuchając Twojego doradztwa inwestycyjnego sprzedam jutro akcje a o ewentualne odszkodowanie za utracone korzyści majątkowe jakie mi umkną pozwę Cię, ok?
  • Re: Zwała Autor: ~nn [193.200.123.*]
    Dnia 2018-12-11 o godz. 16:24 ~tratata napisał(a):
    > Słuchając Twojego doradztwa inwestycyjnego sprzedam jutro akcje a o ewentualne odszkodowanie za utracone korzyści majątkowe jakie mi umkną pozwę Cię, ok?

Coś mi chyba umknęło. Nie przypominam sobie, abym cokolwiek komukolwiek doradzał. No, może po pijaku ale tego nie pamiętam...
    P.S. Mam w dupie co zrobisz ze swoimi akcjami, możesz je sprzedać nawet dziś.
  • Re: Zwała Autor: ~thiagocienki [37.47.13.*]
    ta sratatata to jakiś ciul , prawda?
    Widzę, że nn czyli najprawdopodobniej Gold_Man_Sucks który nagania uparcie do sprzedaży akcji już od marca, znalazł sobie kolegę. Dziwnym trafem pojawił się na wątku spółki tuż przed dużymi transakcjami z ręki do ręki w marcu i chyba przeszkadza mu to, że inni średniomniejsi inwestorzy podłączyli się i nie dają się wyleszczyć.
  • Re: Zwała Autor: ~nn-Gold_Man_Sucks [193.200.123.*]
    Rozszyfrowałeś mnie. Jaki pseudonim tu teraz wymyślić. Już mi brak pomysłów. A tak na poważnie, serio myślisz że forum bankiera ma wpływ na jakiekolwiek decyzje inwestycyjne?
  • Re: Zwała Autor: ~nn-Gold_Man_Sucks [193.200.123.*]
    Teraz tylko musisz dojść do tego, czy jestem z Nationale Nederlanden czy z Goldmana i już wiesz wszystko :)
    Jeszcze jedno. Prosiłbym o nie używanie słowa "wyleszczyć" bo robi mi się niedobrze jak je czytam. Dzięki.

• Re: Zwała Autor: ~tratata [188.146.226.*]
    Trzeba trochę dramy porobić. Człowiek czeka i czeka aż jego portfel zacznie zarabiać, jest strzał a tu przedwczesny wytrysk i znowu trzeba czekać i czekać. Na szczęście z tanimi akcjami łatwiej się czeka
  • Re: Zwała Autor: ~nikt [87.145.94.*]
    gówno wyschnie i nie b edzie ssmodu ale budu diengi
  • Re: Zwała Autor: ~Enigma [77.254.100.*]
    Niezła transakcja:
    https://www.wprost.pl/biznes/10177465/czesc-zlotych-tarasow-oficjalnie-w-rekach-globalworth.html
    Sugerujesz jakieś przejęcie Atlasika? Że niby dlatego wycofali ze spółki tę działkę bo nie chcą jej sprzedawać?
  • Re: Zwała Autor: ~Enigma [77.254.100.*]
    Mogą się sprzedać, cała spółka na dzień dzisiejszy rynkowo jest warta śmiesznej ceny.
  • Re: Zwała Autor: ~Enigma [84.40.138.*]
    Kiedy mija termin prawa pierwokupu? Czy miasto Warszawa podjęło jakąś decyzję?
  • Re: Zwała Autor: ~tratata_jtr [89.73.195.*]
    Nie wiadomo, miasto ma miesiąc od momentu zawiadomienia go przez notariusza. Tak ja to rozumiem
    Zgadza się mieli miesiąc. Spółka powinna jakiś podać komunikat.
    Ale od jakiego momentu liczony jest ten miesiąc? Moim zdaniem od momentu kiedy notariusz poinformuje miasto o tym fakcie a nie wiadomo czy i kiedy to nastąpiło. Sama transakcja ma mieć miejsce chyba dopiero we wrześniu, nie mam czasu w tej chwili tego sprawdzać
    Notariusz ma chyba trzy dni a więc miesiąc liczymy od 26 listopada (25 listopada to była niedziela).
    Ale czy ten termin liczy się od umowy przedwstępnej?
    Jakkolwiek będziemy liczyli to termin już minął i jakieś info musi być.
    No właśnie nie jestem przekonany. Jeśli termin liczy się od umowy właściwej a nie przedwstępnej to by oznaczało że termin będzie się liczył jakoś od września
    W przypadku prawa pierwokupu zawsze zawierasz początkowo umowę przedwstępną. Innej nie możesz właśnie ze względu na pierwokup.
[x]
ATLASEST -16,11% 1,25 2022-12-08 16:45:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.