• Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~Rludojad [37.47.242.*]
    Od poniedziałku będą zbijać kurs w dol, zmęczą leszcza i leszcz sama zapisze się na wezwanie, a CCC kupi Gino za bezcen,
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~Frajer_Out [89.64.50.*]
    Mnie tez to jakoś coś nie pasuje... Skąd taka cena?! 0,5mln??!! Nagle jakieś wezwanie? Coś tam się swieci, pewnie i w dobrym kierunku ale czy ta sytuacja będzie jasna i klarowna dla drobnych akcjonariuszy?
    Żeby w poniedziałek nie było tak ze wiara rzuci się z kasa na akcje a potem zawiśnie na tym 0,55 na kolejny miesiac bo do wezwania trochę zleci a potem znowu cisza...
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~Mnb [46.242.11.*]
    Bzdura.
    Nie rozumiem jednego. Czemu drobni maja wspierac i sie cieszyc ze miejsca pracy beda zatrzymane i marka zostanie na rynku ale nie gpw.
    Maja ogromne pieniadze wplywy i wladze.
    Drobni? malo.
    0.55 ta cena nie bedzie do przejecia Spolki GR .
    Oczywiscie ze manipuluja i chca tanio a w rozumieniu wiecej niz w piatek na notowanich. pare groszy wiecej.
    GR ma umowe podpisana z CCC na 70ml rocznie! Rocznie.
    Simple jest problemem i nie zostal sprzedane wlasnie pod przejecie i wystraszenie wszytkich z bankier forum.
    Facebook i inne kanaly informacji "nie sprzedawac za ta cene"
    GR jest wart wiecej!
    Oczywiście ze jest, dlatego właśnie mowie o tym ze teraz maga chcieć manipulować ludem i kursem żeby jak najniżej akcje od nich wydrzec. Dlatego nie spodziewał bym się szału w poniedziałek... kurs może poszybować do gory bo lud będzie kase inwestował tylko ze istnieje prawdopodobieństwo ze potem na jakiś okres cześć zawiśnie z tymi akcjami na hakach ha!
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~Mnb [84.213.65.*]
    Forumowicze- Jesli dysponujecie jedynie to technologia ? To jest wasza sila. Oni maja pieniadze wy siebie!

GR jest warte do przejecia wiecej niz 0.55grosza

Milej Soboty.
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~sypacz [31.0.125.*]
    teraz cena akcji rosła by naturalnie , to najlepszy czas na wezwanie ale moim zdaniem nie powiedzie się im ten manewr gino zostanie na giełdzie i bedzie się miało dobrze ,ich cel to wyleszczenie Plich napewno ma akcje na słupach przynajmniej11% ,a CCC chce mieć spory udział w gino bo zapewni im zyski i to niemałe
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~Wiedyn [31.2.77.*]
    tu już od dawna jest wszystko rozgrywane pod przejecie

dziwi mnie tylko tak niska cena wezwania

a gdzie premia za pakiet kontrolny?

tu nawet nie ma wartości godziwej
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~znacieMNIE [37.47.230.*]
    widać że chłopcy bez akcji ! a kto im odda jak jest inwestor z DUBAJU
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: marga25 [178.232.25.*]
    Nie sprzedawac po 55 gr, tylko głupiec sprzeda
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~JadziemPanyJadziem [37.47.246.*]
    Moich nie dostaną ja czekam na 0.66 zysk musi być.A jutro dobiore jeszcze na maxa i pojutrze bede bogatg!!
  • Re: Dziwne przeczucie mam ze Autor: ~LESZCZ [188.146.229.*]
    Dnia 2018-12-09 o godz. 06:37 ~JadziemPanyJadziem napisał(a):
    > Moich nie dostaną ja czekam na 0.66 zysk musi być.A jutro dobiore jeszcze na maxa i pojutrze bede bogatg!!

Owszem we wrażenia jak cena z wezwania zostanie ta sama do końca lub co gorsza wezwanie nie dojdzie do skutku
[x]
GINOROSSI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.