• emisja 36 gr za akcję Autor: ~freedog [78.10.207.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/CHEMOSERVIS-DWORY-S-A-Raport-biezacy-RB-68-2018-Informacja-o-zawarciu-umowy-udzielenia-limitu-finansowego-znacznej-wartosci-7629929.html
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~ania [37.47.61.*]
    odkupi to bioerg, wstawi swoich i zakopią trupa bez zrobienia sekcji i wskazania winnych...
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~Obserwator [83.31.195.*]
    Jak wynika ze statutu chemoservisu waranty mogą być obejmowane po cenie emisyjnej nie mniejszej niż cena nominalna. Oznacza to, że na bazie tych warantów akcje mogą być objęte po cenie nie mniejszej niż 80 groszy za 1 akcje, czyli w sumie firma finansująca może objąć maksymalnie 3.3 mln akcji. Skoro wydano więcej warantów, to albo jest to zabezpieczenie kosztów i odsetek, albo planują kolejną pożyczkę.
    Za 2 lata, a chyba na tyle jest udzielone finansowanie (18+6) moze dojść jakieś 900 k do 1,0 mln kosztów co daje ok. 4.5 mln akcji łącznie za tę pożyczkę. Będzie to stanowiło prawie 20% w kapitale akcyjnym, a to już jest znaczący akcjonariusz, nawet może żądać głosowania grupami.

No chyba, że sie mylę lub czegoś nie doczytałem w dokumentach chemoservis.
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~Spekulus_Maximus [82.150.99.*]
    Dokladnie wydaje mi sie ze jest jak piszesz kto w ogle wytrzasnal te cene 36 gr i skad?
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~kakado [37.248.154.*]
    to po ile bioerg kupil?
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~wisielec [89.64.51.*]
    Kakado -a jakie to ma znaczenie po ile kupil - popatrz ile mialo tych akcji REVICO S.A. i jak musialo
    walczyc o swoje - analizujac to wszystko co sie tutaj dzialo - wychodzi mi na to, ze jest tutaj uklad i nikt
    go nie ruszy - zrobi co bedzie chcial - podniecasz sie drobnymi a uchwalony jest przeciez dodruk grubych
    milionow sztuk - wiec nie podniecaj sie jakimis drobnymi - a Ty co myslisz na ten temat ???
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~wisielec [89.64.51.*]
    Nie wiem czy dalej jest ten uklad czy nie - czy moze faktycznie chca to uratowac - ja chcialbym
    sie juz tego pozbyc.
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~kakado [37.248.153.*]
    bez podniet.stary juz jestem. chciałbym doczekac jedynie kar dla mazurów.
    a pamietam jak brali akcje po 0,24 gr -tylko ze przed resplitem.

• Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~kakado [37.248.153.*]
    choc mam chec usrednic,jak by to ruszyło
  • Re: emisja 36 gr za akcję Autor: ~wiesiek [37.47.208.*]
    to chyba kolejny wałek bo co to za firma ten CapitalFund jakas wydmuszka bo nic o niej nie moge znaleźć w Internecie
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.