• Panie Prezesie Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    Dlaczego Pan nie kupuje / skupuje ???? Pytam poważnie, przeznaczył Pan na ten cel 2 mln, więc ??????????????????
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~Car [31.0.71.*]
    Mam was gdzieś skupie sobie swoje akcję po ile będę chciał i nic wam do tego... Prezes
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~prezes [88.199.172.*]
    Kupi po 2 zeta
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~Dedalus [46.76.29.*]
    Skup jest od 3 zł. Widać masz słaba znajomość spółki, wiec po co brzeczysz?
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~prezes [88.199.172.*]
    Obniżył do 2
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~mb [89.64.19.*]
    Uchwała nr 16 WZA z dnia 29 czerwca 2018 brzmi: "Nabycie akcji własnych może następować za cenę nie niższą niż 1 zł za jedną akcję i nie wyższą niż 12 zł za jedną akcję."
    Przepraszam. Chyba tracę już nerwy.
    Postanowiłem sobie, ze będę trzymał te akcje do kwietnia przyszłego roku. Dwa lata wystarczy. Ta niejasna sprawa ze skupem dość mocno ochłodziła moje nadzieje. Ale poczekam do wyników rocznych. Liczę tez, ze giełda zacznie dłuższa korektę wzrostowa.
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~mb [89.64.19.*]
    Dnia 2018-11-26 o godz. 16:30 ~Dedalus napisał(a):
    > Przepraszam. Chyba tracę już nerwy.
    > > Postanowiłem sobie, ze będę trzymał te akcje do kwietnia przyszłego roku. Dwa lata wystarczy. Ta niejasna sprawa ze skupem dość mocno ochłodziła moje nadzieje. Ale poczekam do wyników rocznych. Liczę tez, ze giełda zacznie dłuższa korektę wzrostowa.

Myślę, że warto poczekać do czerwca 2019. Do marca 2019 może się kisić, a potem w krótkim czasie powtórzyć rok 2016, czyli podwójny szczyt. DJIA w grudzień/styczeń może być wyżej - “Christmas Rally”, nawet 30000 pkt. https://www.thetechnicaltraders.com/technical-analysis-points-to-dow-30k-next-target/
    Potem głębsza korekta do marca i ponowny wzrost do początku 2020. Po tym może nastąpić prawdziwy krach na rynkach.
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Nie ma co gdybać , kiedy będzie wyżej.

Prezes ma kurs w d....... i tyle.

Skupu nie ma, choć go uchwalił . Po co ?

Dopóki będzie robił wałki w stylu orle pióro dopóty nikt z kasą większą tu nie wejdzie, a z czasem papier popadnie w zapomnienie.

Trzeba być uczciwym.

Co do kursu ? Nic widać, że kiszony ciąg dalszy. Kurs będzie w widełkach trendu spadkowego.

Obecnie to 1,8 => 3,6 zł.

Przy 1,8 zł sam trochę kupię (prezes pokazał ostatnio, że tam warto brać). By brać wyżej, .... kurs musiałby grubo przebić 3,6 zł.

link

Dochodzi to do mnie coraz bardziej wyraźnie, ze ma kurs gdzieś. Ustawić kurs w okolice 4 zł i zobaczyć czy rynek pociągnie dalej, mógłby. Przynajmniej większość byłaby na małym plusie i czekała cierpliwie na rozwój wypadków. A tak każdy na minusie i cierpliwość się kończy. Słabe. Stad te spady po zleceniach na pare tysięcy.
    Mam CDRL. Tam byli niezadowoleni z kursu, uważali go za zaniżony i przegłosowali szybko skup i skup już trwa. A tu żarty.
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~Car [31.0.71.*]
    W pełni się zgadzam kurs nadal w kanale spadkowym. Dwa razy atakował ostatnio linię trendu bez efektu to pewnie teraz pora na 1,8 albo nawet niżej. Co do wyników za cały rok to myślę że te 9-10 baniek osiągną co przy obecnym kursie daje wręcz śmieszne c/z na poziomie 2,7!!! No chyba że jak wielokrotnie pisałem prezes znów kasę wyprowadzi co wydaje się coraz bardziej realne bo znowu prognozy nie podaje jak w tamtym roku..
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    Jak by drugi raz taki numer zrobił, to by stracił całkowicie zaufanie. Nie sądzę, żeby to zrobił. Mimo wszystko uważam, że 3Q mógł być słabszy. A 4Q będzie bardzo dobry. I będzie zysk na akcje 0,80-1 zł. I jeśli się poprawił na dłużej klimat inwestycyjny to ruszymy w okolice poprzedniego szczytu, czyli 6zl.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Plws pokazuje 21 miesięcy spadku. Coś drgnęło w ostatnim tygodniu i na to liczę. Mam spodziewać się kolejnych 4 miesięcy spadków? Nawet po Lehmanie było 20. A tu ma być 24?
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    .............. urwa zero obrotów ale kanał nawet nie ma jak tego syfa wydusić
  • Re: Panie Prezesie Autor: ~student [89.64.37.*]
    Grzesiek przestrzegał
    widziały gały co brały
[x]
PMPG 0,00% 1,65 2026-03-06 13:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.