• CCC kupuje mega news Autor: ~iwona [5.172.255.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/31885332,ccc-sa-52-2018-zawarcie-przez-ccc-s-a-warunkowej-umowy-sprzedazy-100-udzialow-w-spolce-zaleznej-ccc-germany-gmbh-warunkowych-umow-nabycia-mniejszosciowego-pakietu-docelowo-30-55-udzialow-w-spolce-hr-group-holding-oraz-dodatkowych-umow-transakcyj
  • Re: CCC kupuje mega news Autor: marga25 [178.232.58.*]
    I co to ma do gino?
  • Re: CCC kupuje mega news Autor: ~iwona [5.172.255.*]
    badzo duzo skoro agresywnie kupuja w europie to marka gino rossi ktora jest juz znana na swiecie idealnie pasuje jako brand
  • Re: CCC kupuje mega news Autor: ~Ksiegowy [37.47.195.*]
    Jedna z opcji to kupno z długami pod optymalizację podatkowa będą mieli przez kilka lat tarcze,dziwię się że jeszcze na to nie wpadli chociaż planów awaryjnych mogą mieć wiele,produkcja dla CCC już ruszyla
  • Re: CCC kupuje mega news Autor: ~ktosiek [178.235.182.*]
    z tego co ja wiem to zdarzaja sie przestoje bo nie maja z czego robic..mysle ze dopuki maja simple ccc ich nie ruszy bo po co im simple.. ale mam akcje i mysle ze bedzie dobrze.
  • Re: CCC kupuje mega news Autor: ~Gość [178.235.191.*]
    Za co oni maja zrobic produkcje dla CCC, skoro nie maja pieniędzy na zatowarowanie własnych sklepow ?Moze trzeba pomyśleć jakie kary naliczy CCC za brak dostaw zamawianych butow na czas albo brak dostawy w ogóle. Żadna firma z ujemnym kapitałem własnym nie ma prawa funkcjonować w dłuższym okresie. Do tego 4 kwartał, to okres najwyższych marz sprzedają sie droższe buty zimowe, niestety i tutaj gino pokazuje mega nieporadność. Po najlepszym kwartałem przychodzi martwy sezon w 1 kwartale najgorszy w roku. Wiec nadal sie pytam jak oni zamierzają przetrwać jeszcze pół roku a dwa skąd wezmą pieniądze na produkcje butow do CCC.
  • Re: CCC kupuje mega news Autor: ~Ad [188.147.33.*]
    Od ciebie pożycza
  • Re: CCC kupuje mega news Autor: ~Bene [37.47.253.*]
    Przecierz zrobią emisje mają zgode rady na 20 mln.I bedzie na dlugi i nie zbankrutuje.
  • w tym tygodniu upadlosc Autor: ~st [83.17.129.*]
    nie ma ratunku dla bankruta
[x]
GINOROSSI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.