Te zjawisko zaciekawiło mnie i na dole kupiłem Panie Wolf bo zobaczyłem że zbyt nachalnie naganiacie na NIE. Dziś piszecie że List to nic...i dobrze ja sobie dokupie a wy piszecie. Zapominacie że Qumak miał i ma supet stałych akcjonariuszy. List to jest ominiecie podatku. Czy pojawi się nowy akcjonariusz? Zapewne już zbiera, nie wiadomo kiedy sie ujawni (slupy itd )
Dlatego aby skupić 5 mln akcji wystarczył 1 mln zł i parę naganiających tu osób chyba tak zrobiło mają większość akcji dopuszczonych do obrotu i będą trzymać kurs i robić transakcje w obrębie grupy polując na leszcza aby mu sprzedać to i zrealizować zysk a kupujący zostaną z papierem toaletowym paradoks gpw polega na tym że inni kupują jak ktoś zrobi obroty i tak mniejsze lub większe spekuły ubierają leszczy .Oczywiście co niektórym uda się zarobić ale na dłuższą metę jesteście jako leszcze przegrani ,ale co tam stracicie miesięczną pensje i przebolejecie a ile adrenaliny a spekuła zarobi kasę i zostawi was z papierem toaletowym i pójdzie na inną spułkę.Zrozumcie spółka zwolniła pracowników chyba 230 osób w zwolnieniach grupowych i wniosek o upadłość likwidacyjną a cały majątek to pracownicy .I nie macie akcji spółki która podpisała omawiany list.Ona przetrwa ale Qumak upadnie bo ma za dużo długów.
Nie wiem czy masz rację wle tego nie wykluczam jednak wg twoich słów. 5mln akcji że średnia 0.22 kupiła spekula. Pozostałe 5mln akcji w obiegu maja fundy. Wniosek : spekula skupiła akcje ulicy. Ulica nic nie ma. I teraz żeby to upchnac ulicy po pierwsze trzeba wywindowac kurs żeby mieć zysk. Po drugie muszą pojawić się mega pozytywne infa żeby ulice sklonic do kupna.
Moja teza jest nieco inna ulica faktycznie już nie ma akcji ale kupił ktoś gruby.
W obydwu tezach z kursem można zrobić wszystko, bo ulica nie ma akcji.
Dnia 2018-11-25 o godz. 21:53 ~Ziom napisał(a): > Tak jest super he he. Najlepszy jest ten gość 'no' co wygrzebał info o emisji akcji z początku roku hehehe A co jest z ta emisja z poczatku roku..ktos cos wiecej moze powiedzieć bo szukać nie mam czasu
Bo to naganiacz piszacy o niczym, ktory nie ma wiedzy albo nie umie czytac ze zrozumieniem inf ze spolki,a plynie z nich jasny przekaz, ciezko z mysleniem co u niektorych
Dnia 2018-11-26 o godz. 06:08 ~Wolf napisał(a): > Bo to naganiacz piszacy o niczym, ktory nie ma wiedzy albo nie umie czytac ze zrozumieniem inf ze spolki,a plynie z nich jasny przekaz, ciezko z mysleniem co u niektorych
Wolf Tylko szcze....zero merytorycznie. Człowieku spać nie możesz
Tutaj niczego już nie będzie. Nie ma złudzeń. Tak jak wcześniej pisałem zatopienie qmk jest na rękę wszystkim.
Mają dużo umów serwisowych w publicu za które lecą grube kary. Kasy już nie dostają bo to tylko utrzymanie, czyli nawet trzeba dokładać. Jak zatonie okręt to nie będzie trzeba spłacać kar i ciągnąć dalej tych umów.
A 3.6mln za prawie 1/3 qps to też lekki żart.
Jak RN wyrazi zgodę na takie przejęcie tzn. że żadnej kłótni wolnego z fundami nie było a od początku chodziło o kupno qps za grosze.
Jezeli chodzi o emisje L lezy prospekt w knfie i tak to wyglada..pewno tam aneks trzeba by bylo zrobic bo tamten byl napisany na potrzeby polaczenia z euvickiem , ale widzac zaangazowanie pana prezesa to tez pewno skopali,...
Dnia 2018-11-24 o godz. 10:11 ~no napisał(a): > Te zjawisko zaciekawiło mnie i na dole kupiłem Panie Wolf bo zobaczyłem że zbyt nachalnie naganiacie na NIE. > Dziś piszecie że List to nic...i dobrze ja sobie dokupie a wy piszecie. Zapominacie że Qumak miał i ma supet stałych akcjonariuszy. List to jest ominiecie podatku. Czy pojawi się nowy akcjonariusz? Zapewne już zbiera, nie wiadomo kiedy sie ujawni (slupy itd ) >
Dnia 2018-11-24 o godz. 10:11 ~no napisał(a): > Te zjawisko zaciekawiło mnie i na dole kupiłem Panie Wolf bo zobaczyłem że zbyt nachalnie naganiacie na NIE. > Dziś piszecie że List to nic...i dobrze ja sobie dokupie a wy piszecie. Zapominacie że Qumak miał i ma supet stałych akcjonariuszy. List to jest ominiecie podatku. Czy pojawi się nowy akcjonariusz? Zapewne już zbiera, nie wiadomo kiedy sie ujawni (slupy itd ) >
Pod koniec tego tygodnia musi być bardzo wysoko skoro po tak poprawionych wynikach NIC NIE KOSACIE.coś się szykuje bombowego.
Odroznij w koncu naganianie od realnej oceny sytuacji..bo to ważne..i wtedy pojmiesz co tu sie dzieje a póki co tkwisz sam w innej rzeczywostosci tlumaczac infa z qumaka po swojemu..
Dnia 2018-11-26 o godz. 11:16 ~Wolf napisał(a): > Odroznij w koncu naganianie od realnej oceny sytuacji..bo to ważne..i wtedy pojmiesz co tu sie dzieje a póki co tkwisz sam w innej rzeczywostosci tlumaczac infa z qumaka po swojemu..
Dnia 2018-11-26 o godz. 11:16 ~Wolf napisał(a): > Odroznij w koncu naganianie od realnej oceny sytuacji..bo to ważne..i wtedy pojmiesz co tu sie dzieje a póki co tkwisz sam w innej rzeczywostosci tlumaczac infa z qumaka po swojemu..