• w pon po infie 40 groszy? Autor: ~wiem [193.109.244.*]
    W poniedziałek piekny dzien dla akcjonariuszy bedzie
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~Wolf [188.146.38.*]
    O czym Ty piszesz?, sprawdzilo sie to o czym pisaliśmy ostatnio, Qumak do piachu a zalezna dla euvicka i juz dawno to ustalili tylko nas wykrecili i fundy, taka jest prawda, odkroja to co najcenniejsze przed masą upadlosciowa a sam Qumak upada..poczytaj troche za nim napiszesz swoje wypociny
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~Wolf [188.146.38.*]
    Czyli zwyczajnie oszukali akcjonariuszy, a miedzy soba juz dawno to ustalili, czyli biznes po polsku , niczym sie nie roznia od karkiego, malinowego krola czy ferajny z plocka...a my doszukiwalismy sie tu po polaczeniu potegi IT..to nam.zafundowali koniec
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~wiem [193.109.244.*]
    haha, ta i myslisz ze fundy, które mają wiekszosc na walnym klepną sprzedaż, tu sie dzieje gierki o władzę. Gdyby IT Works miało władze to dawno już by polaczyli sie z qumakiem. Musza cos innego wymyslec. To info jest super bo znaczy ze jest ruch w interesie czyli wszyscy sie czaja
    A jak sprzedąłes po 14 groszy to nie marudz
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~Wolf [188.147.40.*]
    A kto mowi ze sprzedalem..nie masz podstawowej wiedzy o spolce piszac te wypociny..o jakim ruchu piszesz? Widac ze nawet nie umiesz zinterpretowac poprawnie tego infa, tylko tworzysz wlasne historie z ruchem w tle,.
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~Leszcz [83.28.242.*]
    Dnia 2018-11-23 o godz. 21:43 ~wiem napisał(a):
    > haha, ta i myslisz ze fundy, które mają wiekszosc na walnym klepną sprzedaż, tu sie dzieje gierki o władzę. Gdyby IT Works miało władze to dawno już by polaczyli sie z qumakiem. Musza cos innego wymyslec. To info jest super bo znaczy ze jest ruch w interesie czyli wszyscy sie czaja
    > A jak sprzedąłes po 14 groszy to nie marudz

Wolf szaleje. .Pewnie dzis czekal na gleboka korektę. ktora byk zalecal bo luka

• Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~wiem [193.109.244.*]
    luk to jest ale do 40 groszy do zamkniecia i pewnie tam dolecimy do wtorku
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~Qq [89.77.68.*]
    Nie mam dużo akcji i jak dla mnie może zlecieć do 0.
    To info jednak uważam za super pozytywne dla akcjonariuszy.
    Po pierwsze Fundy widza ze jest zainteresowanie.
    Po drugie daje im do myślenia - spółka warta z 50 mln a dają 12. Ostatni akapit z espi świadczy o tym.
    I teraz co lepsze - dokapitalizować spółkę 30 mln i sprzedać QPS za 50 za pol roku czy przystać na kiepskie warunki?
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~No_Pany [83.28.134.*]
    Od Poniedziałku jedziemy
  • Re: w pon po infie 40 groszy? Autor: ~Antek [46.134.18.*]
    Od piątku jazda
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.