https://biznes.interia.pl/gieldy/news/qumak-drugim-optimusem-prawnicy-mowia-o-duzym-bledzie,2593545,1844 nie mogą tak to będą inwestować,...... i TYLE w temacie.
Ten jak mantra - prawnicy mówią..to zluz zazalenie dzieciaku i nie naganiaj ..bo nie masz pojecia o czym piszesz..zero merytoryki..optimusa drugiego widzisz to bierz zastaw dom i kupuj garsciami te akcje..
Dnia 2018-11-23 o godz. 21:04 ~Wolf napisał(a): > Ten jak mantra - prawnicy mówią..to zluz zazalenie dzieciaku i nie naganiaj ..bo nie masz pojecia o czym piszesz..zero merytoryki..optimusa drugiego widzisz to bierz zastaw dom i kupuj garsciami te akcje..
Czego się boisz ?? że wPoniedziałek nie kupisz Po co tu jesteś ?? bo ja mam kilka i myślę w Poniedziałek dokupić drugie tyle. Pod to ci jest dziś w Sierpni podbiliście do 2 zł i niby upałości zdołowaliście perfidnie na 14gr. I co... jedziemy minimum na 2 zł na początek
Na poczatek to powiedz mi skad tu sie wziales od paru dni nabijajac ludzi w butelke infem o optymusie..bo jakos cie nigdy nie widzialem na forum od dwoch lat, po co naganiasz tak tepo? Czy nie masz podstawowej wiedzy o spolce? Czy udajesz? Czy ty umiesz czytac wogle te info?smiem watpic , kupuj garsciami w poniedzialek skoro ma byc po 2 ,,skad tacy jak ty sie biora mistrzowie??
Dobrze dobrze. Nikt nie wie co nas czeka a fakty są takie: było 0.14 jest 0.25
Poszlo 5mln akcji nikt nie ujawnił zmiany posiadania.
Moim zdaniem przerzucali sobie z ręki do ręki przy 0.25 może po to by nie ujawnić zmiany. Zobaczymy co będzie. Jedni eufemistycznie naganiaja a drudzy rozgoryczeni już nie wierzą w żaden pozytyw. Jak zawsze doradzam umiar.
łow łow łow tak szczęka Wolf... spółka jeszcze nie upadła a i notowania owszem będzie odbicie i to spore bo pewnie tu w pn wejdzie spekuła...pomachmy ci z daleka
Kolego o zbliżonym nicku nie ujadaj na innych. Akurat spekula szybko wchodzi i dość boleśnie znika. Pytanie czy plan zakłada podbitka i ostry spadek czy przejęcie Qumaka po taniosci.