• wyniki super Autor: ~trc [79.185.182.*]
    jw śpi na kasie będzie dobrze
  • Re: wyniki super Autor: ~jack [213.146.52.*]
    Piszę o tym od dawna ,dlatego też dużo dobrałem. A ,że nikt inny nie kupuje to inna sprawa. Stąd ta cena 2,51 -2,70. Robią co chcą -CYRK ! A POPYTU 0,00.
  • Re: wyniki super Autor: ~kasa [194.1.153.*]
    Dopóki nie będzie tu inwestora z grubą kasą (co najmniej kilka baniek) to kurs ani drgnie.

Po co poważny inwestor ma ładować kasę w spółkę, która nie ma płynności na rynku akcji i dywidendy nie płaci. Nakupi akcji, nie ma jak ich opchnąć, a dywidendy też nie dostaje. Udupiony na lata/dekady by był.

Tu musi JW coś wymyślić. Niech dokupi do 95% i zacznie wypłacać dywidendę sobie i wiernym inwestorom.
  • Re: wyniki super -EXTRA ! Autor: ~jack [213.146.52.*]
    95 % to pewnie już ma jak skupi 98 to się zacznie podział zysków. Przy takich wynikach jesteśmy na minusie ,to istny cyrk i śmiech na sali. 36,63.mln. skons.zysku netto !!!! wobec 6,6 mln. rok wcześniej. Zysk operac. 39,47 / 13,53 mln. Przychody ze sprzedaży 235 ,67 / 92,41 mln. Dzisiaj powinno być + 50 % a nic się nie dzieje. Pisałem wcześniej ,że tak będzie i jak zwykle miałem rację - niestety.
  • - 4,92 % cena 2,51 zł. Autor: ~jack [77.254.229.*]
    Dlaczego NIE jestem zdziwiony ?. KNF potrzebna natychmiast ,kto zaniża -manipuluje kursem ???.
  • Re: - 4,92 % cena 2,51 zł. Autor: ~trc [178.42.150.*]
    w takim razie piszemy do KNF wszyscy musimy wysłać pisma małe obroty łatwo sprawdzić kto spycha kurs.
    po aferze z KNF nie mogą nas już nas lekcewarzyć
  • Re: - 4,92 % cena 2,51 zł. Autor: ~kolo [194.1.153.*]
    J.W. Construction poprawiło przepływy operacyjne

Deweloper wypracował 82,9 mln zł gotówki netto z podstawowej działalności w III kwartale, co było jego najlepszym wynikiem od lat. To samo można powiedzieć o poziomie zadłużenia finansowego.
  • przepływy operacyjne Autor: ~cash [194.1.153.*]
    J.W. Construction poprawiło przepływy operacyjne

Deweloper wypracował 82,9 mln zł gotówki netto z podstawowej działalności w III kwartale, co było jego najlepszym wynikiem od lat. To samo można powiedzieć o poziomie zadłużenia finansowego.
  • Re: przepływy operacyjne Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    a skąd taka kwota oświec mnie podaj link choc niewiele mnie to interesuje w sumie.Gdyby nie ten zwrot podatku ten raport nie bylby wcale taki blyskawiczny" zreszta i tak nie jest.Na takich spolkach gra idzie o co innego
  • Re: przepływy operacyjne Autor: ~kolo [194.1.153.*]
    wystarczy przejrzeć dane raportu skonsolidowanego za III kwartał Panie inwestor
  • Re: - 4,92 % cena 2,51 zł. Autor: ~Sss [89.70.56.*]
    Naiwni spychają kurs, po co Józek ma płacić dywidendy - musiałby od tego podatek odprowadzić, a tak zyski powrzuca sobie w koszty zarządzania i zgodnie z prawem przy użyciu różnych sztuczek zysk płynie do właściwych osób, a giełda jest im tylko po to, aby w razie kłopotów nadrukować akcji.
  • ale SYF ! Autor: ~jack [77.254.238.*]
    Brak słów na ten cyrk ,pisałem wcześniej do KNF nigdy nie dostałem odpowiedzi !!! napiszę jeszcze raz i WY to zróbcie. Zaniżanie trwa cały czas jak jeszcze miałem kasę i brałem to wiem o czym piszę. Teraz już nie biorę i spada ile chce -pisałem wcześniej ,że tak będzie przy cenie 3.zł. Kto czytał ,ten wie i niestety sam wszystkiego nie kupię. joSSek się sam boi bo wie czym to pachnie . Jakiś fund kupuje dla niego i robi co chce/ Sprzedawanie po 1 akcji ? można, przy prowizji 0,05 % i bez kwoty minimalnej. Złodzieje zawsze więcej mogą. Nie sprzedałem ani 1 akcji a teraz żeby były poniżej 2 zł. też nie sprzedam -co będzie ?. Piszcie do KNF niech się przyjrzy kto tu łamie prawo i ustanawia SAMOSPRZEDAWANIE !!! bo chyba nikt nie jest na tyle głupi ,żeby teraz oddał po 2,50 jak nie chciał po 5,20 zł.
  • Re: ale SYF ! Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    dlatego uśrednianie w pewnych sytuacjach nie ma sensu o ile wógole ma sens.pamietasz cene 80 zl na spolce pamiętamy ja obydwaj.Co by się stało gdybys zaczal usredniac kurs od 60 zl??potem zbieralbys przy 30 bo to już koniec.Przy 3 zl postawilbys wlasna glowe nizej nie spadnie ale tego nie wiesz nigdy.Nigdy ,dlatego taka strategia jest gotowym przepisem na bankructwo,wystarczy chwile się nad  tym zastanowić i policzyć strata 50%  musi być pokryta 100% wzrostem.Usrednianie ma sens kiedy kupiles tanio kurs przestal Spadac i jest realna szansa na to ze wyniki spolki wzrosną.Co w przypadku  JWc nie jest tak istotne.
  • Re: ale SYF ! Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    do KNF pisales? hehehe  >kolego napisz do mnie,efekt będzie lepszy
  • Re: wyniki super Autor: ~Kangoor [37.47.78.*]
    jw ktoś od samego początku dobrze doradzał jak wydębić kasę
  • mała wrzutka Autor: ~Sterw [178.36.27.*]
    https://www.pomponik.pl/plotki/news-jozef-wojciechowski-z-ukochana-na-urodzinach-vitkaca,nId,2695066

dla naiwnych którzy jeszcze nie maja i tych zachwyconych wynikami.Kim jest stary wilk z którym chcesz się gryzc,warto wiedzieć na co ida twoje pieniadze

• Re: mała wrzutka Autor: ~kangoorrz [91.235.230.*]
    płaska
  • zwykły szmaciarz Autor: ~Tyle [91.233.18.*]
    więc kasa idzie na szmaty
  • Re: zwykły szmaciarz Autor: ~Tomik [83.26.206.*]
    nie na szmaty tylko na viagrę
    zastanawia mnie spadek kursu pomimo przyzwoitych wyników.
    czekamy zatem na przymusowy wykup.

• Re: zwykły szmaciarz Autor: ~Mac-erson [178.43.156.*]
    Zachęcony dobrymi wynikami i wsparciem w strefie 2.4zl wskoczylem na pokład zakup do drugiej połowy stycznia oddam powyżej 3zl. Pozdrawiam akcjonariuszy.
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.