Wątek niby UOKIK to tak dla przypomnienia Monnari wniosek do UOKiK 04.04.2018 decyzja 05.06.2018 OTCF(4F) wniosek do UOKiK 10.10.2018 decyzja .... czekamy do 10.12.2018 czy wcześniej?
Nie rozumiem czemu tak długo przecież przerabiali to z Monnari, do roboty ludzie !! Moze trzeba im skrzynke zasypać pytaniami to ruszą dupe w UOKiK-u
kłania z ta decyzja, ja juz zglosilem ich do prokuratury i knfu za rozpowszechnianie fałszywych informacji, porobiłem zrzuty i dołączyłem do dokumentacji, dziady za płaca i to dużo
DATA WPŁYWU WNIOSKU: 04.10.2018 r. SYGNATURA SPRAWY:DKK-1.421.46.2018.GG WNIOSKODAWCA LUB WNIOSKODAWCY: OTCF S.A. z siedzibą w Wieliczce NA CZYM POLEGA KONCENTRACJA: Zamiar przejęcia przez OTCF S.A. z siedzibą w Wieliczce kontroli nad Simple Creative Products S.A. z siedzibą w Warszawie STAN SPRAWY: Sprawa zakończona decyzją nr DKK-196/2018 z dn. 09.11.2018 r. SKRÓCONY OPIS KONCENTRACJI - PODANY PRZEZ WNIOSKODAWCĘ/WNIOSKODAWCÓW: OTCF S.A. z siedzibą w Wieliczce planuje przejąć kontrolę nad Simple Creative Products S.A. z siedzibą w Warszawie wraz z jej spółkami zależnymi - Simple Creative Products sp. z o.o. oraz Simple Creative Products sp. z o.o. sp.k. Przejmowane spółki należą do grupy kapitałowej, na czele której stoi Gino Rossi S.A. W ramach planowanej transakcji OTCF S.A. przejmie także pośrednią kontrolę nad spółkami zależnymi od Simple Creative Products S.A. Simple Creative Products S.A. prowadzi sprzedaż detaliczną ubrań i towarzyszących im dodatków (butów, toreb, portfeli, biżuterii) w salonach firmowych w całej Polsce oraz za pośrednictwem swoich sklepów internetowych. Grupa OTCF prowadzi w Polsce oraz na terenie Unii Europejskiej sprzedaż odzieży i akcesoriów sportowych zarówno w sklepach, jak i za pośrednictwem Internetu.