W imieniu swoim i najbliższych współpracowników, chciałbym Wam wszystkim podziękować za wieloletnią współpracę, duże zaangażowanie i nieocenione wsparcie dla Spółki oraz Zespołu Fota,jakie otrzymaliśmy w ostatnich latach działalności.
Mieliśmy tę przyjemność współpracować z wyjątkowo lojalnymi klientami, kompetentnymi partnerami i tworzyć niezwykle zgrany zespół współpracowników.
Jesteśmy bardzo wdzięczni za zrozumienie jakie nam okazaliście, zwłaszcza w tak trudnych warunkach, jakie stwarza prawo upadłościowe. Dziękujemy za życzliwość, codzienne dobre słowa i gesty. Życzymy Państwu wszelkiej pomyślności w dalszej pracy.
Co mam komentować .Lecą w wuja w biały dzień z inwestorami.Pamiętaj Jakubie F.w życiu obowiązuje zasada co się nie najważniejsze to się nie naliżesz.Udław się tą kasą.
nie dziwie sie ze jestes umoczony bo nie rozumiesz co tam sie stalo. To ze zle sie dzieje w tej spolce, wszycy wiedzieli od 2012. Jak bogdan obiecywal zyski potem uciekl ze spolki i wstawil jakuba to bylo zagranie starego wilka. Nie szanowal ludzi i wpakowal w ten syf najmlodszego syna. Jako agent jednego z odzialow tylko dzieki jakubowi nie utonalem razem z nimi. Jestem mu za to wdzieczny bo wiem jaki mial stosunek do ludzi i partnerow biznesowych i walczyl o nas do konca.
Odeszlam z firmy zaraz po ogloszeniu upadlosci likwidacyjnej. Rzadko widywalam szefa bo ciagle jezdzil po Polsce. Kiedys bylo 6 czlonkow zarzadu, jakub zostal sam i robil za 6. Co by nie mowic, pensje zawsze dostawalismy na czas mimo ze egzekucje szalaly od kiedy byla upadlosc.
Sędzia Komisarz w postępowaniu upadłościowym FOTA Spółka Akcyjna z siedzibą w Gdyni, sygn. akt VI GUp 18/13, zawiadamia o sporządzeniu przez syndyka masy upadłości uzupełniającej listy wierzytelności nr 6 i 7 w postępowaniu upadłościowym FOTA Spółka Akcyjna w upadłości likwidacyjnej z siedzibą w Gdyni oraz o możliwości przeglądania list wierzytelności w sekretariacie.