A wyjaśniając o co chodzi, to widzę, że jest Skomasowany Atak Trolli na Gino Rossi, czyli powinno być dobrze. W przyszłym tygodniu pewnie się jeszcze nasili, bo wyniki raczej będą tragiczne, ale nikt nie spodziewa się innych. Ja się ustawiam z koszykiem, tylko tak jak już pisałem, to kasa zamrożona na co najmniej dwa lata.
Patrząc na wyniki, to ciężko powiedzieć. Nie wiem na ile naganiacie i dla kogo robicie, ale macie chole...e uproszczone zadanie z tym co wyrabia obecnie zarząd. Różne spółki widziałem, ale to co oni teraz wyprawiają to aż się wierzyć nie chce. Jedyny plus, że sukcesywnie poprawiają przepływy pieniężne. Ale tak zdołować spółkę praktycznie w ciągu roku, i to ani nie była spółka syfowa, ani nie pogrywali jak zaraje na ursusie. Na miejscu pilcha to wyj..ałbym malickiego z resztą na zbity pysk.
Jak kupowałem akcje po 1zł, to też mi nawet przez myśl nie przeszło, że ta firma będzie potrafiła generować takie straty. Buty mają fajne, choć wolę wojasa.
Dnia 2018-11-09 o godz. 17:56 ~GR napisał(a): > Patrząc na wyniki, to ciężko powiedzieć. Nie wiem na ile naganiacie i dla kogo robicie, ale macie chole...e uproszczone zadanie z tym co wyrabia obecnie zarząd. Różne spółki widziałem, ale to co oni teraz wyprawiają to aż się wierzyć nie chce. Jedyny plus, że sukcesywnie poprawiają przepływy pieniężne. Ale tak zdołować spółkę praktycznie w ciągu roku, i to ani nie była spółka syfowa, ani nie pogrywali jak zaraje na ursusie. Na miejscu pilcha to wyj..ałbym malickiego z resztą na zbity pysk.
Człowieku ja tu pisałem w czerwcu żeby zwiewać bo tu będzie armagedon , to właśnie takie trolle jak ty mnie tu chcieli zeżreć i co teraz teraz drogi panie to pewnie zarząd już pisze albo napisał wniosek o postępowanie układowe ,to tylko kwestia czasu. a fakty są takie że jadą na ujemnym kapitale ile tak ujadą jeszcze co?
Nie znam Cię człowieku i z pewnością nie jesteś w moim typie, także o konsumpcji nie może być mowy :). W czerwcu to już był armageddon, teraz tylko jego kontynuacja. A co do naszej "ukochanej" spółki to zobaczymy co będzie, IV kwartał jest zawsze najbardziej rentowny w tej branży (a już chyba nie mają na co robić odpisów, bo wszystko władowali w zeszłym roku). Poza tym sprzedaż Simple powinna przynieść im trochę wiatru w żagle. Także różnie jeszcze na tej spółce może być.
Bo jak już pisałem zarząd jest do d..y. Oni pewnie sprzedaliby od razu, tylko Monnari miało wyłączność i GR zakładam nie gadało wtedy z nikim innym. A misztal jak to misztal, "lisek chytrusek" wziąłby pewnie Simple jakby mu dopłacili. I się przeciągało. A teraz mu się sprawa skomplikowała bo OTCF weszło do gry. A GR czeka, może coś więcej kapnie. Dla nich to i tak rok stracony, stratę w wysokości połowy przychodów rzadko się widzi.
Re: SAT na GR Autor: ~ZalMiWasAleOstrze [37.47.242.*]
KBF powinien tajie spółki usować z giełdy bo ludzie nieświadomi majątki tracą kupując ich akcje.Po to podatnicy placą na KNF by ostrzegał ludzi przed takimi.