• Prezes funduszu wchodzi do RN pmpg Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Ciekawe. Prezes funduszu wchodzi do RN .
    To teraz powinien trochę kupić albo i dostać od lisieckiego trochę na zachętę.

A potem. ..... no cóż jakiś fundusz może zacznie branie z rynku i wartość akcji nowego członka RN mocno wzrośnie.
  • Re: Prezes funduszu wchodzi do RN pmpg Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    Tak sobie właśnie pomyślałem - może on kupuje? A że nie ma podaży, to bierze od animatora. Plus te drobne, które mali wystawiają. Jest ta linia trendu przełamana czy trzeba czekać do przyszłego tygodnia? :)
  • Re: Prezes funduszu wchodzi do RN pmpg Autor: ~Car [31.0.47.*]
    Niestety jeszcze nie, narazie naruszona. Najlepiej po jej przebiciu byłoby pójść za ciosem i przebic 4,1-4,2 co z kolei stworzyło by ponad roczną formację orgr
  • Re: Prezes funduszu wchodzi do RN pmpg Autor: ~Dedalus [94.254.168.*]
    Jeśli wyniki będą dobre, to jest szansa. Ale będzie też podaż ze strony tych, którzy nie wierzą we wzrosty i spodziewają się znów spadku w okolice 3zl, sprzedadzą jak wejdzie w okolice 3,75-3,80. Musiałby ktoś zebrać że 100k akcji chociaż, żeby przebić 4zl a potem mieć pieniądze na utrzymanie tego poziomu. Wtedy dopiero może się to pojawić świeży kapitał liczący na ruch w kierunku 6 zł.
    Za te moja cierpliwość takie zakończenie tych ostatnich dwóch lat, byłoby miła niespodzianka.
    Ten skup już uchwalony więc chyba mogą cały czas kupować? (może ferdek mądra głowa się o tym wypowie bo wszystko wie najlepiej). Jeśli tak jest i uruchomia tą kasę to mogą spokojnie cała podaż w okolicy 4 zł wciągnąć zwłaszcza jak wyniki za 3 kwartał będzie koło 2,5-3 mln na co liczę
  • Re: Prezes funduszu wchodzi do RN pmpg Autor: ~wiesniak [83.10.157.*]
    ferdek myśli że to wina Kaczyńskiego..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ja już nie wiem o co chodzi z tym skupem. Gdyby zaczęli, rzeczywiście mogliby trzymać kurs powyżej 4 zł.
    Tak sobie zobaczyłem dziś na wykres z perspektywy miesięcznej i ta 20 letnia linia trendu spadkowego była atakowana w ostatnich 2 latach już 3 razy. Pierwszy raz pamiętny szczyt na 6,7. Później niższe poziomy bo jak wiadomo Linia cały czas opada. Czy będzie do 4 razy sztuka czy jednak prezes zapoda jakiś pasztet... Z ciekawostek długoterminowy Macd po sygnale sprzedaży w lipcu 2017 generuje właśnie po roku i czterech miesiącach sygnał kupna
  • Re: Prezes funduszu wchodzi do RN pmpg Autor: ~Ferdek [46.134.124.*]
    Wcześniejsze skupy akcji to była parodia, nic dodać, nic ująć. Znając prezesa i gdyby faktycznie przeznaczył większą kwotę na skup akcji jestem na 100 % pewien, że to będzie skup akcji poza rynkiem, czyli pod siebie tak jak to było na Getinie czy Danks-ie dwa razy.
    Z tego co widzę po kursie, widać jak ładnie jest wyczyszczony z akcji w tych granicach, wyniki 20 listopada a już kurs się podnosi. Jestem zdania, że powoli, powoli już będziemy szli do góry, pytanie jak wysoko. Widzę batona przy 6,5 złotego volumen 35 tys akcji. Najważniejsze aby co kwartał były dobre zyski, w którymś momencie rynek to zauważy i wystrzeli do góry.

I do wieśniaka, tak jak wcześniej sądziłem, Ursus ratuje się przed bankructwem, Impel, milionowe kary itd. Tak się wykańcza Polskie firmy. Corporacje zagraniczne nie płacą podatków, ulgi a Polskie firmy, zaorać, bo w jaki sposób mogą się obronić, jedni zwolnieni z podatków a drudzy płacić i karać.

Zauważyliście jaki spokój na forum, kiedy ten jeden pacjent zamilkł? Tyle się nagadał, krwi napsuł. I co teraz ma? Spółkę z fundamentami....
  • Re: Prezes funduszu wchodzi do RN pmpg Autor: ~student [89.64.39.*]
    wykrakałeś
[x]
PMPG -0,25% 2,00 2025-10-15 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.