• Prezes będzie siedzial Autor: ~Proboszcz_belzebub [188.114.72.*]
    Składam zawiadomienie do prokuratury, przecież to jasne że te wszystkie pozytywne infa w jednym czasie i przy takim kursie były tylko po to aby grubasy mogły wyjść, widać to jak na dłoni, niemal każdego dnia świetne info i sypanie, a teraz od miesiąca cisza, że niby co przez miesiąc ani F4 ani Monnari ani CCC nic się nie odzywają, nie negocjuja, albo negocjuja i nie mogą dojść do porozumienia? Na 99% doszło do manipulacji kursem jak i informacjami, zobaczyć minę prezesika jak o 6 rano CBŚ zapuka , bezcenne.
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: ~dominik [37.248.155.*]
    Chłopie do takich manipulacji na gpw dochodzi codziennie. Czy któryś poszedł siedzieć? Nikt. Na focie było to samo: ''Przyszłość jest nasza''
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: ~Proboszcz_belzebub [188.114.72.*]
    Zobaczymy jak pokażą go w TV w gaciach i sandałach od Gino skutego w obrączki. Jestem zawzięty jak pies i nie odpuszczę mu.
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: ~co [185.124.117.*]
    przecież ty akcji nie masz od dawna naganiasz na spadki, a ten tekst dobitnie o tym świadczy
    Pisałem wielokrotnie za mam i co z nimi zrobię.
    Jak jutro nie pojawi się wniosek zarządu o zmianę prezesa to lecę z tym do prokuratury. Pokaże im gdzie raki zimują, mi już to wisi czy odzyskam kasę, tu chodzi o honor, o szacunek do inwestorów.
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: ~ztok [185.232.23.*]
    Dnia 2018-11-08 o godz. 19:44 ~Proboszcz_belzebub napisał(a):
    > Jak jutro nie pojawi się wniosek zarządu o zmianę prezesa to lecę z tym do prokuratury. Pokaże im gdzie raki zimują, mi już to wisi czy odzyskam kasę, tu chodzi o honor, o szacunek do inwestorów.

Predzej za ciebie sie KNF i policja wzemie naganiaczu
    Kolego ja chętnie sprzedam swoje akcje tylko że jak wystawie pkc to kurs znajdzie się na 20 groniach,

A co prezesik nie mógł przez miesiąc napisać infa, że nadal prowadzi negocjacje z F4 , że dogrywają ostatnie punkty współpracy z CCC, że oczekują większej oferty od Monnari za Simple, czy to takie trudne, no chyba że te infa były fikcyjne bo na to wygląda skoro cisza, chyba zgodzicie się zemną.
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: ~Abc [109.173.223.*]
    Bierz się za nich, kiedyś takie walki to się zdarzaly sporadycznie na nc, teraz na głównym robią się normą, a potem się dziwią że ciągle spada na GPW i nie ma inwestorów indywidualnych
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: ~Gpw [188.146.130.*]
    Jakich inwestorów? Ile kasy zainwestowałeś w firmę? Nie w akcje, które kupiłeś od kogoś, kto kupił je od kogoś, kto kupił je od kogoś...
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: marga25 [178.232.74.*]
    Kazdy z nas wie w jakim kraju zyjemu, ze gielda to jeden wielki przekręt nie ma co biadolic trzeba bedzie czekac az ktos duzy podbije cene i wyjsc, a na pewno podbije bo doic tu mozna wielokrotnie i to jeszcze nie koniec. Troche trzeba będzie poczekac ale w koncu sie uda hehe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.137.94.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Prezes będzie siedzial Autor: ~Hmm [188.137.94.*]
    Oby tak było,ale jak znam życie to niestety tylko kolejny raz ludzie potracą majątki na tych" inwestycjach" i na tym się skończy.A tak nawiasem mówiąc to powinno być zakazane(czyli cała ta giełda) tak jak jednoręki, to nie żadne inwestycje tylko dojenie naiwnych z kasy,i najlepsze zdziwienie ekspertów jaki to odpływ gotówki i inwestorów z giełdy.
[x]
GINOROSSI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.