Składam zawiadomienie do prokuratury, przecież to jasne że te wszystkie pozytywne infa w jednym czasie i przy takim kursie były tylko po to aby grubasy mogły wyjść, widać to jak na dłoni, niemal każdego dnia świetne info i sypanie, a teraz od miesiąca cisza, że niby co przez miesiąc ani F4 ani Monnari ani CCC nic się nie odzywają, nie negocjuja, albo negocjuja i nie mogą dojść do porozumienia? Na 99% doszło do manipulacji kursem jak i informacjami, zobaczyć minę prezesika jak o 6 rano CBŚ zapuka , bezcenne.
Jak jutro nie pojawi się wniosek zarządu o zmianę prezesa to lecę z tym do prokuratury. Pokaże im gdzie raki zimują, mi już to wisi czy odzyskam kasę, tu chodzi o honor, o szacunek do inwestorów.
Dnia 2018-11-08 o godz. 19:44 ~Proboszcz_belzebub napisał(a): > Jak jutro nie pojawi się wniosek zarządu o zmianę prezesa to lecę z tym do prokuratury. Pokaże im gdzie raki zimują, mi już to wisi czy odzyskam kasę, tu chodzi o honor, o szacunek do inwestorów.
Predzej za ciebie sie KNF i policja wzemie naganiaczu
Kolego ja chętnie sprzedam swoje akcje tylko że jak wystawie pkc to kurs znajdzie się na 20 groniach,
A co prezesik nie mógł przez miesiąc napisać infa, że nadal prowadzi negocjacje z F4 , że dogrywają ostatnie punkty współpracy z CCC, że oczekują większej oferty od Monnari za Simple, czy to takie trudne, no chyba że te infa były fikcyjne bo na to wygląda skoro cisza, chyba zgodzicie się zemną.
Bierz się za nich, kiedyś takie walki to się zdarzaly sporadycznie na nc, teraz na głównym robią się normą, a potem się dziwią że ciągle spada na GPW i nie ma inwestorów indywidualnych
Kazdy z nas wie w jakim kraju zyjemu, ze gielda to jeden wielki przekręt nie ma co biadolic trzeba bedzie czekac az ktos duzy podbije cene i wyjsc, a na pewno podbije bo doic tu mozna wielokrotnie i to jeszcze nie koniec. Troche trzeba będzie poczekac ale w koncu sie uda hehe
Oby tak było,ale jak znam życie to niestety tylko kolejny raz ludzie potracą majątki na tych" inwestycjach" i na tym się skończy.A tak nawiasem mówiąc to powinno być zakazane(czyli cała ta giełda) tak jak jednoręki, to nie żadne inwestycje tylko dojenie naiwnych z kasy,i najlepsze zdziwienie ekspertów jaki to odpływ gotówki i inwestorów z giełdy.