• ja zawsze mam rację Autor: ~STUDENT [79.124.99.*]
    30 gr orzeszki juz niebawem po kwartalnym bedzie sie działo w nastepnym tygodniu krótko mówiac jada z wami niezle nim podpisza cokolwiek to kurs bedzie w przedziale 10 -20 groszy takiego przekretu dawno nie obserwowałem a i jeszcze jedno jak zaczna pokazywac sie rekomendacje i analizy to natychmiast ucieczka
  • Re: ja zawsze mam rację Autor: marga25 [178.232.137.*]
    Alez to masza perla, miłość nieodwzajemniona, tu za chwile bedzie odbicie jeszcze chwilka dotrzemy na szczyt hehe. Cierpliwosci
  • Re: ja zawsze mam rację Autor: ~dominik [31.0.121.*]
    Ładne odbicie w dół. Miałeś rację.
  • Re: ja zawsze mam rację Autor: ~STUDENT [79.124.99.*]
    nie chce sie chwalic i pewne rzeczy na gpw i ruchy pod infa sa przewidywalne a wypuszczanie informacji tylko po to zeby jeszcze w miare drogo uciec z akcji tak jest własnie tu rynek zawsze wycenia przyszłosc a nie historię to ze społka musi wzrosnąc o tyle ile spadła to bajki dla poczatkujacych rynek wycenia perspektywy gino słabo i tlatego kurs mknie na południe a konca nie widac to ze ma byd dobrze słyszycie od 75 groszy a jak jest widza wszyscy 35 groszy straty w 1.5 m-c to masakra gino juz sie nie podniesie to jest poczatek jego konca nikt nie da za niego grosza bo i tak dstanie go za darmo zeby nie było tak fajnie powiem tylko ze tez dałem sie nabrac z poczatku kariery na gpw na takie wydmuszki ale dobrze wygrałem na cd dino ursusie i jsw sumarycznie jest spoey plus ale na wydmuszki juz nie wchodze chyba za na 1-5 dni i ucieczka na gpw gram od 4 lat bardziej dla adrenaliny niz do zysków bo te nigdy nie sa pewne na wydmuszki typu gino tylko za zysk z jakies akcji wiecej nie bede bredził AHOJ
  • Re: ja zawsze mam rację Autor: ~proboszcz_belzebub [83.11.164.*]
    jak jestes taki as to powiedz na dzien dzisiejszy na co obstawiasz, nie mow mi ze kiedys postawiles na taki czy inne spolki tylko na dzien dzisiejszy i zobaczymy co potrafisz

• Re: ja zawsze mam rację Autor: ~Trakcja [185.124.117.*]
    no postawił klocka, jak wzrosłao z 25 na 78 gr to siedział cicho. tkich wspaniałcych inwestorów jest tu mnustwo co kupuja w dołku i sprzedają akurak na samej górze aż dziw że tk mało Leksusów po ulicahc jeżdzi
  • Re: ja zawsze mam rację Autor: ~dominik [31.0.121.*]
    Podobna zagrywka była z fotą. Tam też rzucili info o umowie z financo, kurs poszybował o 150%, pozbyli się akcji. Następnie oczywiście z umowy nic nie wyszło, ulica została z akcjami.
[x]
GINOROSSI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.