30 gr orzeszki juz niebawem po kwartalnym bedzie sie działo w nastepnym tygodniu krótko mówiac jada z wami niezle nim podpisza cokolwiek to kurs bedzie w przedziale 10 -20 groszy takiego przekretu dawno nie obserwowałem a i jeszcze jedno jak zaczna pokazywac sie rekomendacje i analizy to natychmiast ucieczka
nie chce sie chwalic i pewne rzeczy na gpw i ruchy pod infa sa przewidywalne a wypuszczanie informacji tylko po to zeby jeszcze w miare drogo uciec z akcji tak jest własnie tu rynek zawsze wycenia przyszłosc a nie historię to ze społka musi wzrosnąc o tyle ile spadła to bajki dla poczatkujacych rynek wycenia perspektywy gino słabo i tlatego kurs mknie na południe a konca nie widac to ze ma byd dobrze słyszycie od 75 groszy a jak jest widza wszyscy 35 groszy straty w 1.5 m-c to masakra gino juz sie nie podniesie to jest poczatek jego konca nikt nie da za niego grosza bo i tak dstanie go za darmo zeby nie było tak fajnie powiem tylko ze tez dałem sie nabrac z poczatku kariery na gpw na takie wydmuszki ale dobrze wygrałem na cd dino ursusie i jsw sumarycznie jest spoey plus ale na wydmuszki juz nie wchodze chyba za na 1-5 dni i ucieczka na gpw gram od 4 lat bardziej dla adrenaliny niz do zysków bo te nigdy nie sa pewne na wydmuszki typu gino tylko za zysk z jakies akcji wiecej nie bede bredził AHOJ
jak jestes taki as to powiedz na dzien dzisiejszy na co obstawiasz, nie mow mi ze kiedys postawiles na taki czy inne spolki tylko na dzien dzisiejszy i zobaczymy co potrafisz
no postawił klocka, jak wzrosłao z 25 na 78 gr to siedział cicho. tkich wspaniałcych inwestorów jest tu mnustwo co kupuja w dołku i sprzedają akurak na samej górze aż dziw że tk mało Leksusów po ulicahc jeżdzi
Podobna zagrywka była z fotą. Tam też rzucili info o umowie z financo, kurs poszybował o 150%, pozbyli się akcji. Następnie oczywiście z umowy nic nie wyszło, ulica została z akcjami.