Mam z nim wielu znajomych wspólnych, to naprawdę spoko gość, a tu wylewa się na niego jakiś hejt. Może faktycznie nie zawsze robił jak każdy by chciał, ale kto tak nie robi? Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem!!!
Jak taki dobry to mu daj swoją laske na wieczór do towarzystwa ciekawe czy ci odda w dobrym stanie haaa... haaa.. a czy wogule dostaniesz do zwrotu tak jak kase ???
Dnia 2018-11-05 o godz. 07:15 ~Eugenia napisał(a): > Jak taki dobry to mu daj swoją laske na wieczór do towarzystwa ciekawe czy ci odda w dobrym stanie haaa... haaa.. a czy wogule dostaniesz do zwrotu tak jak kase ???
Jak laske to tylko biala, bo takiej z taka z krwi i kosci to juz dziadkowi na nic nie potrzebna, damian tez ma inne upodobania.
Dnia 2018-11-04 o godz. 17:58 ~Typowe_POLACZKI napisał(a): > Mam z nim wielu znajomych wspólnych, to naprawdę spoko gość, a tu wylewa się na niego jakiś hejt. Może faktycznie nie zawsze robił jak każdy by chciał, ale kto tak nie robi? Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem!!! A PUSTAKIEM MOŻNA ???
Dnia 2018-11-04 o godz. 17:58 ~Typowe_POLACZKI napisał(a): > Mam z nim wielu znajomych wspólnych, to naprawdę spoko gość, a tu wylewa się na niego jakiś hejt. Może faktycznie nie zawsze robił jak każdy by chciał, ale kto tak nie robi? Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem!!!