Witam za duzo mocnych wsparc, obecnie kreska na plasko w gore praktycznie pusto 1 opor 48 po jego przebiciu + info = 55-57 wg mojej oceny. Na 27 gr bym nie liczyl, na napewno nie w short.
Blokada w gore ale to ciekawe pod co? pod info? ;ppp oj pieknie chlopaki zbieraja.
Dnia 2018-11-02 o godz. 15:22 ~dominik napisał(a): > Nie powiesz mi ze ustawienie 90k na kupnie nie przyniosło pożądanego efektu? Ubrali ulice po 0,46zł książkowo.
Witam Rozumiem, ze naganiajac na spadki robisz to z dobrego serca? ;p spoko ja technik jestem jak widzialbym 27 gr bym napisal albo co lepsze wogole tu nie byl. skoro jest mozliwosc zarobku w short to czemu nie? ;p
o popyt sie nie boj uruchomi sie pod info. no ale wazna zasada "czytac ze zrozumieniem, myslec samemu !"
Dnia 2018-11-07 o godz. 18:50 ~dominik napisał(a): > Po co to będziesz zbierał? Żeby skończyć jak akcjonariusze próchnika?
Dnia 2018-11-02 o godz. 14:58 ~dominik napisał(a): > Ja czekam na wybicie dołem, do poziomu 0,27zł.
jakos tego nie widzialem.
Rozumiem, ze z dobrego serca siedzisz tu bez akcji w wolnym czasie i ostrzegasz ludzi przed wejsciem? bo skoro ta spolka to dno i nie wybije i wogole blee to po co tu jestes? ehh trole trole.