Proponował bym wam delikatnie zbierać by nie podbić kursu za bardzo.Tu teraz ktoś to delikatnie połyka. Dodam że Udziałowiec Gino P.Plich który jest też w Bytomiu wszedł do zarządu Vistuli. Przypominam ze już kiedyś miałem informacje o stworzeniu czegoś na zasadzie LPP kilka marek w jednej drużynie. Może to tworzyć właśnie Vistula.
Ja wam proponuje lepiej to trzymać jeśli nie musicie tego sprzedawać bo potrzebna kasa,tu i tak będą wzrosty na bank, A ci wszyscy co piszą o upadłości to po co tu siedzą ,co dobre dziadki pilnujecie mi kasy,czy to nie jest łakomy kąsek- sklepy które są w każdej liczącej się galerii,do tego zakład.
51 mln straty tu predzej niz wzrosty zawita komornik niedługo brak plynnosci finansowej i koniec gino był gino i ni ma gina jakby to była perełka to tu by były obroty one były jak ludzie którzy wiedza o sie tu dzieje uciekali z poteznymi pakietami z akcji obroty były kolosalna jak na te społeczkę wiec radze myslec i nie pisac bredni albo zmienic towar albo brac połowe bo ewidentnie ci nie słuzy w poniedziałek ponizej 40 groni potem emisja cena groszowa podwojny i gina nima ci co maja akcje i zostali powiesza bo czeni na haku tak piso im zostało kasy juz tu nie odrobia a straca wiecej
Panie Dominik zaczyna Pan się gubić ,już na dniach patrzeć jak zaczniesz naganiać teraz próbujesz zniechęcać by oddali niżej.
Więc Panowie trzymać ,teraz możemy zaczynać powolny wzrost po 2 - 4 procent zakończenie danego dnia. Co do nowych akcji jest to temat nie pewny,ale jeśli dojdzie to i tak otrzyma to nowy akcjonariusz i myślę że w przedziale 1-2 złote objęcie,a kto to zagadka ?
Ale już nie spadnie 0,45 to jest powolne zbieranie i już nie długo podyskutuje tu i wywołam tych co wieszczą upadłość.
Dobrego weekendu życzę ,już na dniach zapinamy pasy i ognia na Północ.