• produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~xhamster [31.0.86.*]
    Np tu https://agarecenzuje.blogspot.com/2018/04/vabun-perfumy-radosaw-majdan.html?m=1
  • Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~zorg [84.10.26.*]
    Jakie same dobre recenzje? Jakaś siusiumajtka, która ledwo zaczęła raczkować w blogowym świecie i ma maleńką grupkę obserwatorów (pewnie sami znajomi z fejsa), napisała łamaną polszczyzną, że trafiło jej się to TOTO do zaopiniowania za friko!

Autorka pisze m.in.
    Zapach przypadł w moje gusta. NIE MA TAKIEGO ZWIĄZKU FRAZEOLOGICZNEGO (POPRAWNIE: PRZYPADŁ MI DO GUSTU)
    Obie propozycje są niesamowicie trwałe (JAKIE PROPOZYCJE MOGĄ BYĆ TRWAŁE? CHYBA PROPOZYCJA UTRATY PIENIĘDZY :)
    o zapachu delikatnej nuty kardamonu (OD KIEDY TO NUTA PACHNIE?)
    Zapach według mnie i mojego męża pachnie .... (AH, MĄŻ ODKRYWCA!!!)
    A drugi z żeli również miał uszkodzone zamykanie (DROGA KOLEŻANKO, czyżbyś miała na myśli zamknięcie?)
    Oba z posiadanych przeze mnie żeli mają więc uszkodzone zamykanie ....

I tak ta grafomania się ciągnie i ciągnie dalej, aż do bólu. No rzeczywiście, produkt musi się chyba bronić sam, bo takie nieudolne próby jego lansowania są tylko dodatkową jego kompromitacją!

• Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~spvabun [31.0.125.*]
    to co piszą blogerzy to jedno , mogę bronić tego produktu bo go sprzedawałem , neguję jednak ZARZADZANIE marką Vabun ,
    " z opiniami o zapachachi się nie dyskutuje - jednym sie podobają a innym nie " to zdanie PROFESJONALITKI PREZES firmy ktora się zajmuje kosmetykami od lat
    Vabun jest dla nie marką godną dystrybucji
    powtarzam - tam gdzie byl oferowny miał swoich zwolnenników , klienci wracali do sklepu zeby KUPIC PONOWNIE

pytanie brzmi: jak jest dystrybuowany dziś ?
  • Vabun, czyli jak wycisnąc z ludzi kasę Autor: ~zprg [84.10.26.*]
    Chodzi nie o dystrybucję, ale o redystrybucję środków finansowych od naiwniaków do cwaniaków.
    A kwestię działań operacyjnych w odniesieniu do samego produktu proponuję zostawić tym, którzy są do tego celu zatrudnieni.
  • Re: Vabun, czyli jak wycisnąc z ludzi kasę Autor: ~WesołyGrabaż [159.205.70.*]
    Dnia 2018-11-02 o godz. 13:56 ~zprg napisał(a):
    > Chodzi nie o dystrybucję, ale o redystrybucję środków finansowych od naiwniaków do cwaniaków.
    > A kwestię działań operacyjnych w odniesieniu do samego produktu proponuję zostawić tym, którzy są do tego celu zatrudnieni.

Redystrybucja już się dokonała , teraz pozostaje kwestia kiedy drobnica zobaczy , że została z ręką w noc niku ...
  • Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~Órąg [185.127.122.*]
    Wszędzie są mega fajne recenzje. Niech jeszcze zrobią coś dla młodzieży i gimbazy!
  • Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~Barakuda [79.184.50.*]
    Ja bym raczej trzymał się rynku perfum, wód toaletowych i wód po goleniu dla mężczyzn. Ale ponieważ są to często zakupy dokonywane przez kobiety, to właściwym było wejście z For Lady No 5 niesłusznie porównywanym do Chanel no 5
    Chanel No 5 to zapach już przebrzmiały, dla Pań po 50-tce, a For Lady No 5 świeży dla osób, które czują się młodo.

• Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~Ben [188.146.108.*]
    Wkrotce wzrosty zapinac pasy uwaga na strzasniecie resztek przed wzrostami.
  • Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~Been [5.173.176.*]
    A w domu wszyscy zdrowi?
  • Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun Autor: ~Ben [188.147.65.*]
    A dziekuje wszystko ok :)
[x]
COSMA 2,63% 0,39 2025-10-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.