Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,66 zł , zmiana od tamtej pory: -76,75%

Re: produkt się broni. same dobre recenzje o vabun

Jakie same dobre recenzje? Jakaś siusiumajtka, która ledwo zaczęła raczkować w blogowym świecie i ma maleńką grupkę obserwatorów (pewnie sami znajomi z fejsa), napisała łamaną polszczyzną, że trafiło jej się to TOTO do zaopiniowania za friko!

Autorka pisze m.in.
Zapach przypadł w moje gusta. NIE MA TAKIEGO ZWIĄZKU FRAZEOLOGICZNEGO (POPRAWNIE: PRZYPADŁ MI DO GUSTU)
Obie propozycje są niesamowicie trwałe (JAKIE PROPOZYCJE MOGĄ BYĆ TRWAŁE? CHYBA PROPOZYCJA UTRATY PIENIĘDZY :)
o zapachu delikatnej nuty kardamonu (OD KIEDY TO NUTA PACHNIE?)
Zapach według mnie i mojego męża pachnie .... (AH, MĄŻ ODKRYWCA!!!)
A drugi z żeli również miał uszkodzone zamykanie (DROGA KOLEŻANKO, czyżbyś miała na myśli zamknięcie?)
Oba z posiadanych przeze mnie żeli mają więc uszkodzone zamykanie ....

I tak ta grafomania się ciągnie i ciągnie dalej, aż do bólu. No rzeczywiście, produkt musi się chyba bronić sam, bo takie nieudolne próby jego lansowania są tylko dodatkową jego kompromitacją!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COSMA -0,52% 0,39 2025-10-23 15:26:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.