Jego już nie ma ale jeszcze conajmniej 2 osoby grają dla trenera Wolnego.
Oby tylko śledztwo wewnętrzne dlugo nie trwało. Trzeba ich jak najszybciej wymienić zanim wyciagna z qmk co najlepsze kaski.
To nie jest tak, że nie potrafi. Celowo to zrobili, by wniosek został odrzucony a spółka upadła.
Tak jak napisałem im zależy na przejęciu tego co najlepsze, a reszta ma iść do piachu. m
Oczywiście wielu pewnie napisze ze tak ma być bo taki był plan. Jeszcze kilka dni temu była ekscytacje ze nowi ludzie w zarządzie weszli z funduszy i będzie Ok. Poza tym Biernacki miał być zbawicielem.
Prawda jest taka ze fundusze zamykają ten biznes i tyle.
Mylisz się nie taki miał być plan, a przynajmniej nie plan A. Być może jest też tak jak piszesz z tymi fundami. Aczkolwiek ruchy zarządu są dla mnie podejrzane już od dłuższego czasu i nie zdziwiłbym się jakby postapili tak celowo.
Natomiast po tym info, że Euvick kupuje szwedzką firmę nie wydaje mi się aby zarząd robił to dla nich.
Tak jak wcześniej pisałem wszystko tu zadziało się o 2-3 tygodnie za późno.
Ale fajnie tłumaczą, ze zazalenie potrwa kilka miesiecy :) upadlosc tez minimum 2- 3 wiec co to za argumenty mają, sytuacje to my dobrze znamy, nie spotkalem sie z tym by prezes tak robil,czyli sad orzeknie za 2, 3 mce upadlosc i akcje beda notowane przez 6 mcy na gieldzie czyli laczny okres to 8, 9 mcy bytu na gieldzie Qumaka..pewno wniosek o dopuszczenie emisji L do knf tez jest napisany po ichniemu, sami doskonale wiedza , ze tam trzeba aneks zrobic , bo wtedy ta emisje wstrzymali pod polaczenie z euvickiem..
Dnia 2018-11-14 o godz. 18:34 ~Wolf napisał(a): > Przydaloby by sie..moze ten wniosek o upadlosc tez napisali niezgodnie z prawem jak wniosek o restrukturyzacje? Kto tam jest wiarygodny??
Cóż ... ? Żyjemy w kraju, w którym złodziej krzyczy "Łapać złodzieja!" - a przykład idzie z góry