Naczyta sie forum p... jeden z drugim i sprzedaje akcje.To nie 15 zł. tylko ponizej 0.50 to nir górka tylko dołek.Myslenie nie boli tylko trzeba chciec myslec
sypanie szlo by szybciej tylko w arkusz na K jest tak malo chetnych ze biedny fundusz musi dlugo czekac na chetnych, cos czuje ze do konca roku 10 groszy i zejscie z gieldy
Dnia 2018-10-31 o godz. 13:38 ~proboszcz_belzebub napisał(a): > ja tez mam akcje i czuje ze po nowym roku bede je codzienie uzywal do podcierania d.., dozywotnio!
Nie masz akcji bo sprzedałes po 0.45.Ciekawe po ile odkupisz,przy twoim refleksie to powyzej złotówki
Dnia 2018-10-31 o godz. 13:50 ~proboszcz_belzebub napisał(a): > mam i zrobie z tego papier do pupy, i niech wladze firmy o tym wiedza bo to tylko ich wina ze kurs jest tak nisko, powinni wisiec na haku zaczepieni za jadra, w usa juz by siedzieli w pudle
Zaraz wam braknie akcji i bedziecie beczec leszcze
Może jakbyście się inaczej zachowywali, to może bym się przejął i sprzedał swoje prawie 100 tys. akcji, ale tak nieumiejętnie i nachalnie to robicie, że wręcz rozśmieszacie.
slyszal a czy ty w ostatnim czasie na gino kupno z ukrytego widział? bo ja nie, natomiast ja widzial sprzedaz z ukrytego i to conajmniej od 70 gronia do dnia dzisiejszego, dzis jest na poziomie 46 gronia,
powiadam wam za prawde ze juz nigdy nie zobaczycie 50 groni, to bankrut i te twoje wirtualne 100kila mozesz sposcija juz w kiblu, z tego kasy nie bedzie!!