• Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~Franek [31.0.87.*]
    Zastanwiam sie. Nie tylko Data ostatnio straciła na GPW. Polityka rządu jest nastawiona na wyciskanie z przedsiebiorczej cytryny ile się da.. może stąd ta nieufność i słabość inwestorów.
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~ares [82.214.136.*]
    nie może, a ma... płoszy to płoteczki i karasie
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~Turtys [5.184.227.*]
    Za rok maja wejsc ppp wiec bedzie kapital na gielde, pytanie tylko czy w ta spolke, czy gdzie indziej
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~Anakin [37.47.169.*]
    Łapska polozono na ofe i jest dramat na gpw teraz
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~aaa [5.172.234.*]
    dramat jest na całym świecie, przez zły sentyment do rynku wystarczyło byle pierdnięcie i mamy na dacie taki efekt. inwestorzy na spółce wyczekiwali. obroty były zerowe. Więc po złej informacji i takim nastawieniu na gpw spadki były nie adekwatne do całej sytuacji. Wszyscy doszukują się nie wiadomo jakich trupów, a ja myślę, że takowych może nie być. Miną miesiąc i nikt nie zmniejszył zaangażowania, to wskazuje że ulica nie wytrzymała napięcia i spanikowała. Spadki ogromne są na całym wig 80 i też bardzo duże. Każdy myśli, że to przez raport takie spadki, ale tu większa wina jest otoczenia niż samego raportu.
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~ZrobionyNaABC [188.147.36.*]
    Dnia 2018-10-26 o godz. 19:20 ~aaa napisał(a):
    > dramat jest na całym świecie, przez zły sentyment do rynku wystarczyło byle pierdnięcie i mamy na dacie taki efekt. inwestorzy na spółce wyczekiwali. obroty były zerowe. Więc po złej informacji i takim nastawieniu na gpw spadki były nie adekwatne do całej sytuacji. Wszyscy doszukują się nie wiadomo jakich trupów, a ja myślę, że takowych może nie być. Miną miesiąc i nikt nie zmniejszył zaangażowania, to wskazuje że ulica nie wytrzymała napięcia i spanikowała. Spadki ogromne są na całym wig 80 i też bardzo duże. Każdy myśli, że to przez raport takie spadki, ale tu większa wina jest otoczenia niż samego raportu.

- no tak :)
    Przez ostatnie 4 lata rosło, aż miło :):):)
    ... a ostatnio... - no cóż? - widocznie rynek się pomylił i wciąż niewłaściwie interpretuje pozytywny wynik kontroli UC-S
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~Franek [31.0.82.*]
    Masz rację dlatego pytanie czy przy takim obrocie spraw i niesprzyjajacym otoczeniu można coś ugrać... Jeśli tak to jak? Raczej będzie to mozolny i dlugotrwaly proces. Oczywiście w nadziei na jakiś bodziec zewnętrzny, który mocniej pchnie spółkę.
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~ares [82.214.136.*]
    Nie wiem jaki może być zewnętrzny bodziec, ale na pewno wyniki za 4q coś pchną w górę. Zawsze były dobre, popyt na ich produkty nie słabnie, więc może i na giełdzie w nowym roku będziemy w odmiennych humorach.
  • Re: Czy polityka rządu może mieć wpływ na GPW? Autor: ~niedzielniak [83.31.147.*]
    O skoku na OFE to już nikt nie pamięta, ale faktycznie to się odbiło
[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.