• Dziwię się Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    że w tych cenach nie rozpoczynają skupu ?
    chyba że lisu opchnie w rejonie dychacza a potem emisyjka dla swoich i siebie po np. 4 zeta
  • Re: Dziwię się Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    Przecież wartość nominalna akcji to 7zl. To jak ma zrobić nową emisję po 4 zł? Skup niech zacznie od 4 zł. Bo do tego poziomu i tak nie ma nic w karnecie. A powyżej zacznie się pewnie co nieco pojawiać. Wystarczy że nie będzie zrzutów po 200 akcji, to samo dojdzie do 4 zł.
  • Re: Dziwię się Autor: ~Car [37.248.211.*]
    W niedzielę info które zapoczatkuje nową falę wzrostowa! Wybicie z formacji orgr zaprowadzi kurs w rejon 6,50 ale to tylko na początek. Wyniki za 3 kwartał tylko potwierdza rozpoczynający się silny trend wzrostowy. Jedyne co może przeszkodzić to USA balansuja na krawędzi średniej 200 sesyjnej oby nie przebilo w dół bo wtedy....
  • Re: Dziwię się Autor: ~hihi [37.47.88.*]
    Pośmiejmy się z Cara.
  • Re: Dziwię się Autor: ~Car [37.248.209.*]
    Może z ciebie się posmiejemy zwycięstwo 9-7 sejmikach i 6 pewnych sejmików rzedzonych bez koalicji. Peło tylko dzięki chlopom ma więcej sejmików ale wytrawny gracz Jarosław jeszcze nie powiedział ostatniego słowa a jak wiadomo chłopy do koryta dążą za wszelką cenę więc jeszcze może być tak że peło się zdziwi
  • Re: Dziwię się Autor: ~dedalus [5.173.24.*]
    Koniec z prenumeratą Polityki, Lisweeka i innych. A kto wchodzi na ich miejsce?;)
  • Re: Dziwię się Autor: ~student [89.64.37.*]
    cierpliwym i pokornym fortuna sprzyja
  • Re: Dziwię się Autor: ~GuruSru [46.134.111.*]
    Bendem głosował na PiS, wczoraj po północy przegłosowali nowe podatki jak i dzień wolny od pracy już za miesiąc. A dlaczego jeszcze bendem głosował na pis ? Nadchodzi spowolnienie, chcę zobaczyć tom dobrze zarządzanom gospodarke przez fahofców. chcem zobaczyć na własne oczy, czym gorzej u niemca tym lepiej u polaka.
    Dzisiaj nasz prezydent Adrian w niemczech pytał dlaczego mu zabronili używać zwykłych żarówek, żalił się doktor prawa, że nie ma wyboru. Azbestu też unia zabroniła, bidny Adrian też nie ma wyboru, nie bedzie chatki z azbestu, i plastikowych łyżek, niet
    Exit tax w życie wprowadził nasz ukochany żąd , nie tylko dla firm, ale jako jedyna na świecie i dla osób fizycznych aby mu nie uciekali z karjua przed tym dobrobytem.
    Student, ja jestem cierpliwy 15 lat, powiedz ile jeszcze? Za wasze zdrowie, następna seta poszłaaaaaa
    Aha co tam w Locie wyprawiają, jakiś strajk, zwolnienie dyscyplinarne....a wina Tuska, chce sprzedać lot , poszeł won
    sWig80 14 mln obrotu? To nasza gospodarka? Czy zle widze?
    Następna seta poszłaaaaaaaa ulala, stutent to jak już strzeliło ci 58 lat?
    Car to ty wystawiłeś 35 000 akcji po 6,5 zł i szukasz naiwnych na super wzrosty? Ja dołoże następne
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.11.59.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Nowy [83.26.252.*]
    Mam pytanie, wszyscy liczą tutaj na skup akcji a z tego co tutaj wyczytałem, na tej spółce skup akcji trwał co najmniej przez 10 lat, to jak długo jeszcze on będzie trwał ?
  • technicznie Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Na chwilę obecną nic tu ciekawego się nie dzieje.

Kurs siedzi od 2 lat w kanale średnioterminowym spadkowym i ma się dobrze.
    Jak spadnie do dolnego ograniczenia - tj. ok. 1,8 zł to trzeba brać garściami , jak to uczynił prezes poprzednio., jak wzrośnie do górnego ograniczenia trzeba wysypać ze 100 % zyskiem, obecnie przy 3,6 zł.

Dopóki siedzi w kanale to tak trzeba GRAĆ !!!

Jeśli zaś przebije w dół to trzeba sp..... ile wlezie, a jeśli przebije na obrotach 3,6-4,0 zł w górę, to ładować po kokardę.

A na razie ....... obrót robi animator.

link
  • Re: technicznie Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Jeśli będzie wybicie górą to ...... idzie pod 15 zł.

Jeśli dołem to leci na 1 zł.

link
  • Re: technicznie Autor: ~Superczesiek [5.173.168.*]
    Hehe lubię czytać twoje wpisy. Że jeszcze prezes nie zatrudnił cię jako doradcę ds. inwestycyjnych i skupu akcji :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.16.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PMPG -5,31% 1,60 2026-04-02 14:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.