Bendem głosował na PiS, wczoraj po północy przegłosowali nowe podatki jak i dzień wolny od pracy już za miesiąc. A dlaczego jeszcze bendem głosował na pis ? Nadchodzi spowolnienie, chcę zobaczyć tom dobrze zarządzanom gospodarke przez fahofców. chcem zobaczyć na własne oczy, czym gorzej u niemca tym lepiej u polaka.
Dzisiaj nasz prezydent Adrian w niemczech pytał dlaczego mu zabronili używać zwykłych żarówek, żalił się doktor prawa, że nie ma wyboru. Azbestu też unia zabroniła, bidny Adrian też nie ma wyboru, nie bedzie chatki z azbestu, i plastikowych łyżek, niet
Exit tax w życie wprowadził nasz ukochany żąd , nie tylko dla firm, ale jako jedyna na świecie i dla osób fizycznych aby mu nie uciekali z karjua przed tym dobrobytem.
Student, ja jestem cierpliwy 15 lat, powiedz ile jeszcze? Za wasze zdrowie, następna seta poszłaaaaaa
Aha co tam w Locie wyprawiają, jakiś strajk, zwolnienie dyscyplinarne....a wina Tuska, chce sprzedać lot , poszeł won
sWig80 14 mln obrotu? To nasza gospodarka? Czy zle widze?
Następna seta poszłaaaaaaaa ulala, stutent to jak już strzeliło ci 58 lat?
Car to ty wystawiłeś 35 000 akcji po 6,5 zł i szukasz naiwnych na super wzrosty? Ja dołoże następne