Najlepiej, żeby na dużych obrotach odebrali przy 3,80-4,00 akcje od tych wszystkich, którzy wierzą, że ta spółka jest mega niedowartościowana, ale nie mogą się doczekać, żeby przy tych poziomach oddać swoje akcje i zacząć liczyć, że znów zjedzie do 3 zł. A o sprzedaży poinformują jakiś miesiąc później. ;) Wtedy można by liczyć na prawdziwe wzrosty bez obrotu.;) bo nie byłoby już maruderów.
Zobaczymy co jutro będzie po dzisiejszej rzeźni. Na gpw może być teraz korekta w granice 2250-2270 jednak obawiam się że później fala c bessy która sprowadzi WIG 20 w granice 1800-1850 . Pmpg raczej nie będzie wtedy oazą zieleni?
Czytaj ze zrozumieniem pisze o WIG 20 a teraz jeszcze s&p doszło - 3%!!! USA doszło do średniej 200 sesyjnej pewnie teraz korekta parę dni do góry ale test powrotny pewny i wtedy okaże się czy zaczynają większą rzeź byków.
Nie wierzę w spadki w okresie listopad - styczeń. Odbicie w USA, powrót wiary , że będzie rosło wiecznie i dystrybucja. Sell in May to mój scenariusz na koniec hossy tam i 1700-1800 u nas.
Dalej nie chce mi się w to wierzyć ale jest możliwa opcja podciągania przy małych obrotach do 4,1 i wtedy dopiero mega info o prognozie zysku 14 mln za 2018! Wybicie z formacji orgr przy dużych obrotach
Cierpliwość to mam ją hehe.. Trochę na gniocie zarobiłem w 2013. Potem już wyłącznie kupno, po drodze zaliczyłem 1zl i 6,7 (nie wiem czemu wtedy nie sprzedałem - chyba liczyłem na taką hosse jak w 2006-2007 roku). W obecnej sytuacji rynkowej te 6-7 zł bym sprzedawał w ciemno choć po ew wybiciu 4,10-4,20 jego zasięg może niektórych zaskoczyć.
Czy animator jest od tego, żeby na początku sesji ustawiać się na -5%? i dokładać kolejną paczkę w tej samej cenie? Pytam z ciekawości, bo MiB pisał, że animator ustawia zlecenia zgodnie z trendem. A ten krótkoterminowy jest chyba wzrostowy czy nie?