Jak czytam te wszystkie spekulacyjne teksty nadające się co najwiecej na pudełek.pl to mam kisiel w bani... Hahahah. Ludzie pokroju proboszcz_belzebub czy prezes_wc (to jeden i ten sam koleś) motają, naganiają na spadki robiąc z was po prostu frajerów. Ja nie chwale tej spółki bo nic mi do tego. Nie naganiam ani w jedna ani w druga stronę. Ale ludzie!?! Nie dajcie z siebie robić osłów latających za spekulacyjną marchewką. Ci co wiszą będą naganiać na wielkie plusy a Mendy społeczne na dramatyczne spadki. Macie rozum to myślcie sami... Pozdro, kasy i subiektywnych decyzji życzę każdemu!!!
prezes, bezlzebub i jeszcze kilka innych nicków to ten sam gość. Używa urządzeń mobilnych, stąd różne IP. Cecha charakterystyczna, sporo błędów językowych wynikających z podstawiania wyrazów przez słownik. Literówki wynikają z szybkiego niedbałego pisania. Można dostać kręćka od czytania tych bzdur. Jeżeli to samozwańczy troll to pół biedy, jeżeli ktoś z kółeczka rozgrywającego spółki o małej kapitalizacji , to cała bieda. Niestety polska giełda ma to do siebie, że pozwala na pewien zakres sterowania kursem, przez zorganizowaną grupę posiadającą kapitał. Nikt nie ma nad tym kontroli i straszak KNF tutaj nie działa.
NA Gino te ilości akcji po jednej czy po drugiej stronie wyglądają groźnie... 130tys akcji na S , a to jest raptem 70tys zł. Dla 5ludzi posiadających kapitał po 100 - 200tys i dobrej strategii można zrobić może nie wszystko, ale wiele.
Nie dziwne, że 80%społeczeństwa ocenia GPW jako ruletkę, czy szulernię. Giełda potrzebuje nowego kapitału, nie tylko z fundów czy z zagranicy .