• Pamietacie Gant Development? Autor: ~Spekulus_Maximus [82.150.96.*]
    Widze ze dzisiaj pokazal sie artykul. Tam tez akcja sie ciagnie latami, Dlatego chcialem powiedziec tym dla ktorych to jest pierwsza taka spolka w ich portfelu - szykujcie sie na to ze bedzie sie to sie ciagninelo latami
  • Re: Pamietacie Gant Development? Autor: ~freedog [78.10.207.*]
    No istnieją pewne podobieństwa, ale tu będzie dużo szybciej, bo prokuratura już wszczęła dochodzenie a nie po paru latach

https://www.bankier.pl/wiadomosc/CHEMOSERVIS-DWORY-S-A-Raport-biezacy-RB-57-2018-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-za-pierwszy-kwartal-2018-7618522.html

• Re: Pamietacie Gant Development? Autor: ~wisielec [89.64.52.*]
    A ile lat toczyla sie sprawa : " podejrzenie o manipulacje kursem na akcjach chemoservisu " i po ilu
    i jak sie zakonczyla ??? Ja niestety wierze Panu Sienkiewiczowi, ktory mowil : " Panstwo polskie istnieje
    teoretycznie praktycznie nie istnieje " " ..., .... i kamieni kupa ".
  • Re: Pamietacie Gant Development? Autor: ~Martyna [46.76.181.*]
    Ja na tej spółce, straciłam sporo kasy. Już nigdy nie zagłosuję na PiS. Jak tak ma, i wygląda, państwo prawa i sprawiedliwości, to bardzo dziękuję. Po prostu wstyd i hańba dla pisiorów!!!
  • Re: Pamietacie Gant Development? Autor: replica [78.88.209.*]
    Prawo i Sprawiedliwość to tylko z nazwy... tak naprawdę nie maja nic wspólnego ze sprawiedliwością. No może tylko dla swoich... ;)
  • Re: Pamietacie Gant Development? Autor: ~takaprawda [95.51.55.*]
    poszukajcie sobie w necie nowego utworu Michała Wiśniewskiego, sama prawda
[x]
CHEMOS -2,94% 0,33 2018-04-30 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.