nagonka na spadki super przegoni leszcza, a Ja mam do zapełnienia parę worów, więc czas na zakupy :)) Brawo tak trzymać , to mi graj, oby jak najniżej spadło :) bo następnej okazji może już nie być ?
a ilu tu znawców pisze na tym forum ?:)) a może to jeden, i ten sam, znawca od siedmiu boleści :) tyle tylko że podpisy zmienia ? Tylko mój cenny czas nie pozwala Mi na to by sprawdzać:) a i w dodatku do takiego znawcy to czuję raczej obrzydzenie, a nie ciekawość :) No ale co tam najważniejsze jest to by wypłoszyć przestraszonego leszcza by sprzedał :) a My kupujmy Panowie "S" :) tylko nie dajcie za wysoko :)
Irytujący to są wszelkiej maści naganiacze , nie potrafiący nawet raportów czytać. Takie to polskie jak ktoś się w g.. wpakował to tylko kombinuje jak by tu innych w to samo g. wciągnąć :D . Do tego to naganianie jest bez sensu bo i tak kurs od tego nie urośnie , co najwyżej spadać będzie wolniej. Wykres przynajmniej merytorycznie uzasadnia to co pisze ,w odróżnieniu od wszelkiej maści naganiaczy powołujących się na ruch w Saturnie i dobra pogodę :D
Jak ktoś się chce tutaj wpakować to dzięki niektórym może będzie miał świadomość na co się pisze i jakie jest ryzyko.
Dnia 2018-10-02 o godz. 12:44 ~Średni_Inwestor napisał(a): > Irytujący to są wszelkiej maści naganiacze , nie potrafiący nawet raportów czytać. Takie to polskie jak ktoś się w g.. wpakował to tylko kombinuje jak by tu innych w to samo g. wciągnąć :D . Do tego to naganianie jest bez sensu bo i tak kurs od tego nie urośnie , co najwyżej spadać będzie wolniej. > Wykres przynajmniej merytorycznie uzasadnia to co pisze ,w odróżnieniu od wszelkiej maści naganiaczy powołujących się na ruch w Saturnie i dobra pogodę :D > > Jak ktoś się chce tutaj wpakować to dzięki niektórym może będzie miał świadomość na co się pisze i jakie jest ryzyko. > > Średni >
dobrze napisane... ! :) ale hejterstwo wie swoje - taki urok tego forum :D
Porównajcie sobie sobie wskaźniki daty w stosunku do konkurencji. Data jest jedną z najdrożej wycenianych spółek IT obecnie. Jeżeli chodzi o fundamenty to tu nie ma absolutnie żadnych podstaw do wzrostu niestety.
Kwestią jest, jakie jeszcze nieznane są podstawy do spadków. Bo znane, to już wiadomo. W sumie wczorajszy spadek kursu jest bardzo mały, jak na to co wypadło z szafy i, o czym wiadomo, że zakopane pod podłogą.
Widać wieści te zostały "zdyskontowane" już znacznie wcześniej, przed ujawnieniem interesujących danych.