Odpowiednia cena z jaką chętnie wcisną wszystkim tego śmiecia jak wywalą akcje za złotówki to przejdą do uwalania na kolejne 5 gr A następnie dodruku za 10 gr ZAWSZE IM PASUJE !!!! BYLE KTOŚ ODBIERAŁ DAROWIZNĘ radził bym się nie ubierać i zostawić Płock samych sobie
Mały Boss, uważaj bo tu jest gromadka wściekłych leszczy typu baca, wnuczekparówy którzy chcą aby tylko wszyscy mówili dobrze o tych śmieciach. Nie można nic innego powiedzieć. Osobiście uważam że wspomniani goście i ich wpisy to najlepszy dowód że leszczyna to nic dobrego...
Prawda jest taka, ze drukarz drukuje sobie za darmo bezwartosciowe papiery, opyla je naiwnym i z tego zyje. Ciagle robi jakies splity, rezplity, pozycza, oddaje albo opyla prawa do akcji, ktore nigdy nie wchodza do obrotu. W Polsce ludzie juz uswiadomieni i beznesu juz za bardzo robic nie moze nawet na jego osobistej nowej gieldzie to przeniosl sie do Estonii. I NIECH TAM SIEDZI, TUTAJ MAMY JUZ DOSC JEGO INZYNIERII FINANSOWEJ !!!
Wojtek widłak tego nie rozumie...
Papier jest za darmo!!!
Pisałem wielokrotnie ale leszcz tego nie może zrozumieć.
Spółki po scaleniu lecą w dół a nie w górę!
.....sprzeda nawet po 1 groszu ! i tak mu się opłaca !!!
to , tak jakby sprzedawał swoją rodzinę - za wszelką cenę - aby , był zysk !
czosnek , tak już ma ,,,
parówkarze to na biznesmenów się nie nadają bo chodządo do kibla za stodoło i ustalają jak leszczowi kase wyrwać opychając im te swoje nic nie warte smieci ....
powtarzam , złotówki to świetny czas na wywalanie przy tej ilości akcji i z planowanym następnym dodrukiem czeka tą spółkę tylko ZJAZD , tak myślę dlatego myślę że ta gra na spółkach parówek to jawne oszustwo i okradanie ulicy ?
Dnia 2018-10-03 o godz. 09:05 ~MAŁYBOSS napisał(a): > powtarzam , złotówki to świetny czas na wywalanie > przy tej ilości akcji i z planowanym następnym dodrukiem > czeka tą spółkę tylko ZJAZD , tak myślę > dlatego myślę że ta gra na spółkach parówek to jawne oszustwo i okradanie ulicy ?
TO JEST MOŻLIWOŚĆ ŻE MOŻE SIEDZIEĆ ??? oczywiście na stołku który ma dwie nogi .....
Doradca (malyboss.) się znalazł. Pamiętam jak przy 20 gr radził by wszyscy sprzedali. Sam nie sprzedał jak widać. Nie słuchać, bo gość umoczony w flaju po uszy i próbuje prymitywnych sztuczek by samemu sprzedać. KASY maly JUŻ NIE ODZYSKASZ.