@Baca a Ty jaką masz średnią, że naganiasz na kupno? za niedługo będziesz prosił o wzór doniesienia na damfa do KNF'u - co teraz robisz na hetanie.....
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-oszukani-przez-hetan,29566583.html
ktoś miał rację pisząc że naganiają na kupno albo słupy parówy albo Ci co wysoko wiszą na hakach
ale jak widać leszczy nie brakuje i parówa powili, cierpliwie ich ubiera, w sumie ma jeszcze trochę miejsca na swoje ubranka w szafie,w której dno plasuje się na poziomie 1 grosza
Chłopie , zastanów się o czym piszesz . Czy ja naganiam na kupno ? każdy orze jak może i inwestuje swój grosz . Po co piszesz takie bzdety . Na hetanie mnie ubrali po 1 gr z pp na 900 zeta jak chcesz wiedzieć. Tutaj mam średnią 4,50 i mogę wywalać papier na tym poziomie , więc spoko. !!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2018-09-28 o godz. 13:44 ~Baca napisał(a): > Chłopie , zastanów się o czym piszesz . Czy ja naganiam na kupno ? każdy orze jak może i inwestuje swój grosz . Po co piszesz takie bzdety . Na hetanie mnie ubrali po 1 gr z pp na 900 zeta jak chcesz wiedzieć. Tutaj mam średnią 4,50 i mogę wywalać papier na tym poziomie , więc spoko. !!!!!!!!!!!!!!!!
Baca co tak się denerwujesz, chłopie daj spokój szkoda zdrowia. Po prostu, z Twojego wk**** na forum hetana wywnioskowałem, że nie wiadomo jaką kasę tam straciłeś, a to tylko 9 stówek i jeśli chcesz ich pozwać dla zasady to szacunek dla Ciebie ale jeśli tylko o te 9 stówek Ci chodzi to leszcz z Ciebie i basta :)
No i po co kasujecie te posty ? , co przeszkadzają ? , to jeszcze raz ; kto inwestując swoją kasę kieruje się wpisami na forum ? , nikt normalny i tyle w temacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę zrozumieć jednego ,,,,, skoro patro taki wieprz i nadajecie tak na niego to po co tutaj warujecie na forum skoro nie macie akcji i nie interesuje was taka padaka ,,, po coooooo ????? . Tak dla jaj , czy macie w tym jakiś cel ? , no może się kiedyś dowiem ale nie od was. Miłego !!!!!!!!!!!
parowki zarabiaja bo nie zbyt pojentny jezdem obnizyli by se do grosza jednego nominał i poklopocie reszta by pozostala ztym co ma bo tu nie widac popytowej strony