• czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~notak [5.174.53.*]
    przecież ta spółka mogłaby spokojnie kosztować kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt złotych, teraz po resplicie znów jest atrakcyjna, ale nie chce się jej ruszać, 100 sztuk akcji powoduje jakieś gigantyczne rozwolnienie w lewo lub w prawo !! czemu ? a na dwóch fix, bez problemu byłoby to do osiągnięcia, a tak nie ma zainteresowania
  • Re: czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~loki [108.171.129.*]
    jak to czemu? nikt nie chce ruszać śmiecia parówy bo wie czym to może grozić ... prześledź sobie profile spółek np. Hetan lub Polscy Inwestorzy na bankierze - to tylko 2 ostatnie "gwiazdy" parówy a było ich znacznie więcej - ta spółka nie ma żadnych fundamentów od kiedy pozbyła się biura podróży no poza wirtualną kasą, którą sobie sami pożyczają - no ale zaraz albo spółdzielnia płocka albo osoby, które nieźle tutaj wtopiły będą Cię przekonywać, że to realna kasa - jak chcesz im wierzyć to Twoja decyzja, twoja kasa. Powodzenia w podejmowaniu właściwych decyzji.

Ja na szczęście na ostatnich mini podbitkach parówy wyszedłem z tego syfu, z minimalnym zyskiem, na waciki będzie :) a Ci co liczą na mega wzrosty - to życzę powodzenia, ale bez ze mnie :)
  • Re: czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~notak [5.174.53.*]
    podpowiem Ci - pisze się beze mnie ...... a co do spółki czy jej właścicieli bądź spokojny wszystko prześledziłem w przeciwieństwie pewnie do wielu łowców przygód i miliardowych zysków za 100 złotych, jestem w stu proc. świadomy ryzyka i mnikt nie musi troszczyć się o moją kasę jak to czyni gpw czy knf . zauważ, że teraz tak naprawdę niewiadomo co można kupić, bo za chwilę okazuje się, że ci od gpw czy knf wiedzą lepiej zawieszając spółkę mając w du.pie nasze pieniądze, być może często zbierane ciężko pracując, . jeśli spółka została dopuszczona do obrotu, niby po wszelkich analizach organów do tego stworzonych i niby na tym się znających, to powinna być notowana, obojętnie czy to getbak czy polscy inwestorzy, czy cokolwiek innego, po to są dostępne informacje na ich temat by z nich korzystać i świadomie podejmować ryzyko na własny rachunek, a nie traktować inwestorów jak osoby ubezwłasnowolnione, które nie wiedzą jak podejmować decyzje,............... a co do tej spółki jest bardzo ciekawa spekulacyjnie i powtórzę, że jestem świadomy ryzyk i profitów z nią związanych , więc wara od moich pieniędzy i decyzji ......... proste !
  • Re: czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~kiszka [212.160.172.*]
    Dnia 2018-09-21 o godz. 10:40 ~loki napisał(a):
    > jak to czemu? nikt nie chce ruszać śmiecia parówy bo wie czym to może grozić ... prześledź sobie profile spółek np. Hetan lub Polscy Inwestorzy na bankierze - to tylko 2 ostatnie "gwiazdy" parówy a było ich znacznie więcej - ta spółka nie ma żadnych fundamentów od kiedy pozbyła się biura podróży no poza wirtualną kasą, którą sobie sami pożyczają - no ale zaraz albo spółdzielnia płocka albo osoby, które nieźle tutaj wtopiły będą Cię przekonywać, że to realna kasa - jak chcesz im wierzyć to Twoja decyzja, twoja kasa. Powodzenia w podejmowaniu właściwych decyzji.
    > >
    > > Ja na szczęście na ostatnich mini podbitkach parówy wyszedłem z tego syfu, z minimalnym zyskiem, na waciki będzie :) a Ci co liczą na mega wzrosty - to życzę powodzenia, ale bez ze mnie :)

Fajnie się czyta takie teksty..."wyszedłem na zero albo z minimalnym zyskiem"....kiedy i jak, skoro podbitka wg starej groszowej wyceny była od 2 do max 4 groszy (niecałych nawet).
    To pytanie - po ile wchodziłeś, że wyszedłeś na zero bądź z niewielkim zyskiem....po 4 czy po 3 grosze???
    A to już się totalnie kłóci z Twoim podejściem do całej stajni parówkowych spółek, których wg Ciebie nie można i nie powinno się tykać, ale Ty jednak wszedłeś, mimo swoich obostrzeń.
    Wytłumacz, co wówczas za tym przemawiało, że jednak było warto i spółka DAMF wydawał Ci się bardzo atrakcyjny pod względem ewentualnej stopy zwrotu???
    A teraz na nią plujesz i nazywasz "syfem", bo jednak się nie udało.
    No karwa urzekła mnie Twoja historia normalnie :)))))
    Właśnie takie leszcze jak Ty, liczące na mega zysk w kilka dni robiły, robią i będą robić tutaj obroty, gdyż jest ich bardzo dużo.
    I trzeba dodać, że niejeden na tym zarobi!!!
  • Re: czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.153.*]
    ,,znowu atrakcyjna '' dla ciebie na pewno !!!
    dla ulicy znowu koszmar bo nie miała siły sama się podnieść od dodruków i rozwodnienia
    a przede wszystkim nic nie robiąca spółka będąc tylko słupem na ukrywanie innych spółek jest typowo spekulacyjna
    szkoda że KNF tego nie widzi
    parówki balansują na granicy prawa
    okradając ulice ZAWSZE !!!
    KOLEJNY DODRUK JEST DAWNO ZATWIERDZONY WIĘC AKCJE CZEKAJĄ NA WCIŚNIĘCIE ULICY
    kto ich sprawdzi gdzie kasa z dodruku ??????
    TO BANDA BEZ DWÓCH ZDAŃ !
  • Re: czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~Warchoł [94.254.190.*]
    Dnia 2018-09-21 o godz. 14:03 ~MAŁYBOSS napisał(a):
    > ,,znowu atrakcyjna '' dla ciebie na pewno !!!
    > dla ulicy znowu koszmar bo nie miała siły sama się podnieść od dodruków i rozwodnienia
    > a przede wszystkim nic nie robiąca spółka będąc tylko słupem na ukrywanie innych spółek jest typowo spekulacyjna
    > szkoda że KNF tego nie widzi
    > parówki balansują na granicy prawa
    > okradając ulice ZAWSZE !!!
    > KOLEJNY DODRUK JEST DAWNO ZATWIERDZONY WIĘC AKCJE CZEKAJĄ NA WCIŚNIĘCIE ULICY
    > kto ich sprawdzi gdzie kasa z dodruku ??????
    > TO BANDA BEZ DWÓCH ZDAŃ !

wychodzi na to że parówa h... wozi gnój ???? nadchodzi jesień zaczynają orać tam parówy miejsce przy gnoju z widłami do rozmiatania ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.190.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~nicztegoniebędzie [212.160.172.*]
    Papier pozostawiony na pastwę losu.
    Nawet przez jego Pana :)))
  • Re: czemu tu jest taka padaka ? Autor: ~Kasia [94.254.190.*]
    Dnia 2018-10-01 o godz. 14:30 ~nicztegoniebędzie napisał(a):
    > Papier pozostawiony na pastwę losu.
    > Nawet przez jego Pana :)))

Z TAKIEGO PANA TO MÓJ OJCIEC NA KONIA WCHODZIŁ ????
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.