• Sławku, jak tam Autor: ~Grzesiek [94.254.228.*]
    twój król parkietu? Ile dziś poszedł do góry po tych mega wynikach? Zeta można d kursu dodać czy jeszcze nie?
  • Re: Sławku, jak tam Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Mój król parkietu ?

Ale się uśmiałem. W ..... mam pmpg, nawet jak spadnie na 1zł to nic nie zmieni w moim życiu, ja gro kasy a właściwie prawie wszystko jakiś czas temu wycofałem z gpw.

A moim królem giełdy na którym sporo zarobiłem był eex. Miałem go od 1 zł i dość długo. Kilka lat temu sprzedałem.
    Innych ruchów nie liczę , bo było ich dziesiątki m.in. mdg, mabion, elemental, bowim, ..... i wiele innych.

Nawet 10 lat temu stark development kupowany po 3-5 gr.

Tak więc po moim powrocie na giełdę w 2008 r po 10 latach znowu nastąpi przerwa. Znowu czas na przeczekanie zbliżającej się bessy. Nie wiem kiedy nadejdzie, za rok, może dwa. Ja wolę wyjść przystanek za szybko niż jeden za późno.
  • Re: Sławku, jak tam Autor: ~Grzesiek [94.254.228.*]
    I wreszcie coś sensownego o perłę napisałeś! A perłę lubię, bo daje dużo zarobić tylko trzeba sporo czekać by kupić tanio a sprzedać drogo ale każdy z 0,9 zł na 6,1 zł są tego warte...
  • Re: Sławku, jak tam Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Tylko Grzesiu jest jedna różnica. Kurs spadł nieco poniżej 1 zł w 2015 r (wtedy było 5 mln zł zysku), a potem mocne odreagowanie.

W tym roku zysk najprawdopodobniej będzie oscylował na 10-12 mln zł czyli 2 razy więcej niż w 2015 r.

I kurs ..... zaliczył dno ...... dwa razy wyżej nieco poniżej 2 zł. I to koniec, niżej nie będzie .

I tak , jak nie kuoiłeś poniżej i przy 2 zł, tak i nie kupisz , jak wzrośnie.

A czy prezes robi wałki czy nie mam to w .....

Miałem kiedyś PMI od 1 zł do 2,5 zł , wiem, że było nawet i po 3,5 zł, ja zawsze wysiadam szybciej, nie na szczycie.

Matyjas (prezes pmi) też robił wałki i co.... Ja zarobiłem.

Lisiecki to cwaniak i tak , jak kupował poniżej 2 zł bo wiedział że niżej nie spuści, tak w najmniej oczekiwanym momencie ruszy w górę gniota.

Tak jak przedtem z 3 zżł do 6 zł, gdzie kurs widłował raz za razem. Wtedy będzie za późno na kupno.
  • Re: Sławku, jak tam Autor: ~Car [89.64.36.*]
    Chyba zawiesili notowania zewzględu na super wyniki nie może się otworzyć... Tak poważnie to prezes po tych wynikach mógłby dokupić choć tak skromny pakiecik jaki ja posiadam. Kurs z 20%by podniósł bo arkusz z prawej do 4zl prawie pusty i może szeroki rynek też by to dostrzegł.
[x]
PMPG -2,82% 2,07 2025-09-25 15:13:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.