Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,73 zł , zmiana od tamtej pory: -23,08%

Re: Sławku, jak tam

Mój król parkietu ?

Ale się uśmiałem. W ..... mam pmpg, nawet jak spadnie na 1zł to nic nie zmieni w moim życiu, ja gro kasy a właściwie prawie wszystko jakiś czas temu wycofałem z gpw.

A moim królem giełdy na którym sporo zarobiłem był eex. Miałem go od 1 zł i dość długo. Kilka lat temu sprzedałem.
Innych ruchów nie liczę , bo było ich dziesiątki m.in. mdg, mabion, elemental, bowim, ..... i wiele innych.

Nawet 10 lat temu stark development kupowany po 3-5 gr.

Tak więc po moim powrocie na giełdę w 2008 r po 10 latach znowu nastąpi przerwa. Znowu czas na przeczekanie zbliżającej się bessy. Nie wiem kiedy nadejdzie, za rok, może dwa. Ja wolę wyjść przystanek za szybko niż jeden za późno.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PMPG -2,33% 2,10 2025-09-23 16:39:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.