• Gino zniknie z rynku? Autor: ~111 [77.65.89.*]
    Jeśli będą sprzedawać buty w CCC, to nie wróżę jasnej przyszłości salonom własnym Gino.
  • Re: Gino zniknie z rynku? Autor: ~Gino [185.124.117.*]
    no i co ???
    mniejsze koszty wieksze zyski, zamykac te saloniki z 3 parami butów, jestem ZA
  • Re: Gino zniknie z rynku? Autor: ~111 [77.65.89.*]
    To może okazać się strzał w stopę. Gino pozamyka salony, a CCC wycofa się z umowy i klapa - nie ma Gino.
  • Re: Gino zniknie z rynku? Autor: ~SPG [31.0.40.*]
    Sklepy to najsłabszy element gino rossi. Zupełnie inne koszty funkcjonowania sklepów CCC i gino rossi. Wszystko wskazuje na to ze powoli sklepy gino będą zamykane tzn nie przedłużane umowy najmu. Inaczej nie rozumiem CCC
  • Re: Gino zniknie z rynku? Autor: nic_nie_wiem [193.19.125.*]
    Ludzie, ale wy jesteśnie nie rozumni, Gino Rossi roższeża zakres dystrybucji towarów, sklepy CC odwiedza mnustwo osób, zobaczycie że to jest badzo dobre posunięcie,
    Wstawiają do CCC swoje towary, rozpoznawalna marka Gino Rossi, odpadają koszty sklepu,
    Ja tutaj obstawiam dobrą przyszłość,
    Cieszę się z tego pododu,
    Rozpisywał się więcej nie będę, Miłego dnia,
    To infofo jest warte dużo kasy.
    1. Koszty i te sprawy to jedno.
    2. W CCC nie ma jak narazie dobrych butów, co kupie to jakis szmelc (Chińskie coś), GR to zmieni
    3. Misztal nasz kochany z Moni ( grunt zaczyna sie palić, Simple może znajdzie innego nabywcę jak GR zniknie nóż z gardła)
    4. Emisja akcji po 1zł z GR zaczyna być realna (Może CCC ja objąć)

W każdym razie jest bardzo bobrze, bo ostatnio było dramatycznie

• Re: Gino zniknie z rynku? Autor: ~domyslny [178.235.183.*]
    z GR bedzie tak samo jak z LASOCKIM
    CCC kupiło licencję na znaki trowarowe i bedzie swój szmelc nazywac GR czyli jakosc produktu w dół
    GR pozamyka swoje sklepy to bedzie w czarnej...
    CCC wykupi ich za grosze jak uczynił to z LASOCKIM
    Chyba nie wiesz o czym piszesz. GinoRossi juz było w czarnej ..., patrz kurs spał wo 90% w rok może troche więcej.
    Teraz bedzie tylko lepiej, pozbyć sie jeszcze syfa o nazwie Simple CP, radze szukać innego kupca z Misztalem to bym nawet flaszki nie wypił a nie interesy robił
  • Re: Gino zniknie z rynku? Autor: ~monwon [188.146.1.*]
    dokładnie tak ja napisałeś a potem produkcję przeniesie do Bangladeszu bo Chiny za drogie i będzie super marka w sklepie Cena Czyni Cuda i po prestiżu marki
    a czy akcjonariuszy CCC którzy kupowali po pare złotych akcje intereuje presiż. Ekonomia i zyski.
  • Re: Gino zniknie z rynku? Autor: ~MichałHekiert [188.146.56.*]
    Dobre posunięcie że strony CCC, jeżeli firma ma problemy to niema o czym gadać zbyt wiele. Gino Rossi jedna z lepszych w Polsce firma obuwnicze, napewno nie zniknie z rynku A dzięki CCC będzie się napewno rozwijać. Sprzedaż butów GR w CCC pozwoli na dobry zarobek firmy. W CCC gdy ludzie zobaczą buty marki GR napewno je kupią. Ja ostatnio zamówiłem buty z GR i czekam na nie. Jest przykro słyszeć o takiej sytuacji, że GR upada, ale napewno CCC pomoże stanąć na nogi.
[x]
GINOROSSI 1,48% 0,55 2019-07-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.