Czy dalej będziemy ględzić i nic nie robić próbowałem się skontaktować z kimś z rady nadzorczej telefonicznie nie ma szans nikt nie odbiera. Na tym etapie również możemy się zebrać i zwołać walne trzeba się tylko połączyć potrzebujemy tylko 5% jak nic nie zrobimy pochowają tą firmę możemy zapewnić swoją reprezentacje w obecnej radzie nadzorczej i brać dalej czynny udział na każdym etapie postępowania jeśli trzeba wynająć jakąś kancelarje prawną do reprezentacji naszych interesów musimy się szybko zebrać albo coś zrobimy albo wszyscy stracimy nasze oszczędności posiadam 228tyś akcji czy jest ktoś chętny do wpisania się?
andxxp@wp.pl on ma 200 tys akcji (jesli wierzyc forum) Iskierka ma 375 000 (jesli wierzyc forum) ale nie wiem jak sie z nim skontaktowac ~Elf [193.218.176.*] pisal ze ma 200 tys harry [94.254.162.*] ze ma 115 tys Trafiony [155.133.1.*] ze ma 283 tys
Wszyscy sa w tym watku https://www.bankier.pl/forum/temat_propozycja-porozumienia,28177961.html
Jak się z nimi skontaktować Dzisiaj rozmawiałem z ...... Nie dziwi was że żaden z większościowych udziałowców nie był zainteresowany na ostatnim walnym odzyskaniem kasy? Jaką ilością głosów obsadzono nowy zarząd śmieszne Jesteśmy cielęta do zarżnięcia a nie akcjonariusze liczymy że ktoś coś z tym zrobi a rzeczywistość jest inna czas ucieka popatrzcie dobrze co się działo od 2016 i na co liczymy??????????????/
Dnia 2018-09-10 o godz. 17:16 ~Spekulus_Maximus napisał(a): > No to jeszcze potrzeba Ci 1,022,375 akcji > > andxxp@wp.pl on ma 200 tys akcji (jesli wierzyc forum) > Iskierka ma 375 000 (jesli wierzyc forum) ale nie wiem jak sie z nim skontaktowac > ~Elf [193.218.176.*] pisal ze ma 200 tys > harry [94.254.162.*] ze ma 115 tys > Trafiony [155.133.1.*] ze ma 283 tys > > Wszyscy sa w tym watku https://www.bankier.pl/forum/temat_propozycja-porozumienia,28177961.html
Dnia 2018-09-10 o godz. 18:27 ~trafiony napisał(a): > > Jak się z tobą skontaktować ?
Ja mam tylko 5k i nie ma mnie w Polsce. W skontaktowaniu sie z ludzmi/zorganizowaniu Wam nie pomoge. Musicie to zrobic tak jak to zrobili na HAWE. Jakos sie tam zorganizowali - chyba nawet przez forum bankiera. Jak sie zbierzecie to musicie wylonic przedstawiciela (napisac do banku w torym macie konto maklerskie ze dajecie przedstawicielowi przywileje wynikajace z posiadania akcji) pozniej przedstawiciel bierze te pisma i albo: 1. za posrednictwem spolki Chemos - zarzadac zwolania walnego (najprostsze ale oni moga robic problemy) 2. za posrednictwem banku przedstawiciela (duzo zalezy od banku w jakim ma konto maklerskie, ta opcja wymaga dotarcia do ogarnietego dyrektora w banku) 3. przez GPW ale oni moga wymigiwac sie z odpowiedzialnosci 4. Mozna tez zlozyc zazalenie do KNF jesli beda utrudniac zebranie walnego