• MYSLĘ ŻE JEDNAK Autor: ~bb [91.212.223.*]
    Będzie się jeszcze działo , przez ostatnie trzy miesiące przemieloo się 24 ml akcji i raczej na poziomach ok 2 zł i wyżej , ostatnio podbitki były pod fuzję, a jak zaczęto realizować plan to nagle zaczeło spadać i to moim zdaniem pod kontrolą i w odpowiednim czasie żeby wystraszyć małych akcjonariuszy żeby sprzedali nie patrząc na straty, myślę że kurs jest stale kontrolowany i jedno co przychodzi mi na myśl to to że ktoś większy zbiera i w odpowiednim czsie po jakimś pozytywnym infie wystrzeli jak z procy i podciągnie do sporo wyższego poziomu . Co sądzicie ?
  • Re: MYSLĘ ŻE JEDNAK Autor: ~mich [213.156.122.*]
    Zgadzam się kolego w pełni. Z tym, że przemielilo się na każdym poziomie, choć wbrew pozorom wcale nie najwięcej akcji na najniższych. Próbuje sobie czasem odwrócić ta tezę tzn. że ktoś podciąga żeby upchnąć, ale nie, bo gdy tylko pojawia się popyt jest od razu zbijany nawet dziś tak było. Brakuje mi tylko popytu, którego sternik nie mógłby zawrócić. Jednak spokojnie każdy kupujący dązy do podwyższenia wartości akcji po akumulacji.
  • Re: MYSLĘ ŻE JEDNAK Autor: ~bb [91.212.223.*]
    Myślę że do kończ września już coś się wyjaśni i zobaczymy całkiem inne poziomy , i oby to były wyższe nie odwrotnie, ale z drugiej strony to ktoś zbiera nie po to żeby umoczyć.
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.