• Kurs Autor: ~Gość [217.153.136.*]
    To kiedy te 7 złotych za akcje o czym tu różni prorocy pisali? Albo chociaż 3-4?
    A tak poważnie to widzę ryzyko ze nikt tej spółki nie dofinansuje już.
    Będzie teraz presja na jakiś komunikat od euvic i widzę ryzyko ze euvic da komunikat ale nie będzie to korzystna informacja.
  • Re: Kurs Autor: ~Wolf [188.147.36.*]
    Myslisz ze prezes Qumaka i Wolny nie wiedzieli o tym..glosujac dokapitalizowanie..przejrzyj dokladnie wza..i pomysl o co chodzi..pomysl nad samym slowem- ugodowe zalatwienie sprawy..
  • Re: Kurs Autor: ~mich [213.156.122.*]
    Wolf chyba nie ma sensu z tym walczyć. Ja zamierzam zwyczajnie skorzystać z niskiego kursu. Jesli ktos nie wytrzyma napięcia i oddaje to jego decyzja.
  • Re: Kurs Autor: ~JK [91.212.223.*]
    Powiedz czy jest szansa że to wzrośnie , nie chce mi się wierzyć że to samo spada bez pomocy.
    Moim zdaniem wzrośnie.
    Gra w zbijanego toczy się niezmiennie. Arkusz na kupno pusty ale na sprzedaż też. Czyżby nie było chętnych do sprzedania po 1,7 a może obawiają się, że ktoś po te akcje mógłby sięgnąć.?
    Tak czy siak sa bardzo skuteczni w tym co robią.
  • Re: Kurs Autor: ~JK [91.212.223.*]
    Moim zdaniem to też zbijają od paru sesji nie sprzedałem bo się bałem że wzrośnie i nie odkupię , a kupowałem po 1,9 i sam teraz nie wiem co robić , ale będę trzymał do skutku bo za duża strata wóz albo przewóz .
    Nie chce Ci doradzać w kwestii wejścia/wyjścia bo to sa indywidualne decyzje. Mogą się jednak pojawić bardzo atrakcyjne poziomy do zakupów. Choć bez kolejnego "pomocnego" info mogą mieć problem żeby zejść niżej i mieć tam podaż.
  • Re: Kurs Autor: ~MIM [188.146.227.*]
    Cuda sie zdarzają Np JSW było po 8.66 zl a na ile poleciało Tam były ładne zyski kto sie nie bał Ale to sie zdarza rzadko Tu jednak 3 zł to bedzie chyba szczyt marzeń albo cud
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.