Zapraszam do wywalenia ,jestem obecny , małą cząstkę już nabyłem , jak ma spaść proszę oddawać z chęcią odbiorę na obecnych poziomach, zapraszam do zabawy , zakup ukryty , część ujawniona , to tak dla zabawy,żeby kolega wykres mógł wklejać arkusz zleceń i nie był on pusty, jestem też w arkusz na S, tak ku satysfakcji kolegi wykresa , to tak dla równowagi , powodzenia dla Troli.
o czym ty napisałeś? - robisz sobie jakąś infantylną autopromocję i próbujesz zaistnieć na forum?... wielu tu takich było i dawno zniknęli lub zmieniają nicki...
eh, skąd się takie stultusy biorą?... napisze taki abderyta tekst jak wyżej i myśli, że jest dowcipny, oczekująć na klakiersko-lokajski poklask od sobie podobnych...
klawiatura wszystko przyjmie... i to, że niby jakąś cząstkę już nabył, i to, że chce kupić, i to, że czeka w ukryciu, i to, że zapełnia arkusz i to, że niby to robi dla rzekomej równowagi i to, że niby robi to dla jakiejś rzekomej mej satysfakcji wydumanej przez niego...
koleś, z pisania takich jak ty nie mam żadnej satysfakcji (bo kim ty niby tu jesteś? dla mnie nikim ważnym, tylko kolejnym hejterkiem piszącym bzdety o wykresie), a twe pisanie o zakupach i zleceniach jest nieweryfikowalne, więc taki kit wciskaj kolegom z podwórka...
kogo obchodzą twe inwestycje?... a z sensem o spółce ani wyrazu nie napisałeś...
a ty co napisałeś? twój bełkot nie ma też żadnego sensu. w żadnym poście nic mądrego nie wnosisz, skoro jesteś taki dobry, to zrób analize finansową, ryzyka związane z działalnością , jak zyskowna jest działalność spółki. A nie bełkoczesz coś o podawaniu tlenu. druga sprawa nie wierzysz wogóle w spókę , to po co swoią obecnościa zatruwasz innym życie tu?
a kto ci każe czytać, skoro to dla ciebie niezrozumiały bełkot?... rozmawiaj z takimi, co piszą na twoim hejterkowym poziomie... wszystko zaś to, o czym piszesz, było już nie tylko przeze mnie omawiane... nie jesteś na bieżąco...
zatruwam ci życie? jakiś ty biedny... ale nie licz na współczucie... ;)