• Czekam z workiem, Autor: ~jess [109.206.198.*]
    Zapraszam do wywalenia ,jestem obecny , małą cząstkę już nabyłem , jak ma spaść proszę oddawać z chęcią odbiorę na obecnych poziomach, zapraszam do zabawy , zakup ukryty , część ujawniona , to tak dla zabawy,żeby kolega wykres mógł wklejać arkusz zleceń i nie był on pusty, jestem też w arkusz na S, tak ku satysfakcji kolegi wykresa , to tak dla równowagi , powodzenia dla Troli.
  • Re: Czekam z workiem, Autor: ~wykres [78.28.37.*]
    o czym ty napisałeś? - robisz sobie jakąś infantylną autopromocję i próbujesz zaistnieć na forum?...
    wielu tu takich było i dawno zniknęli lub zmieniają nicki...

eh, skąd się takie stultusy biorą?...
    napisze taki abderyta tekst jak wyżej i myśli, że jest dowcipny, oczekująć na klakiersko-lokajski poklask od sobie podobnych...

klawiatura wszystko przyjmie...
    i to, że niby jakąś cząstkę już nabył,
    i to, że chce kupić,
    i to, że czeka w ukryciu,
    i to, że zapełnia arkusz
    i to, że niby to robi dla rzekomej równowagi
    i to, że niby robi to dla jakiejś rzekomej mej satysfakcji wydumanej przez niego...

koleś, z pisania takich jak ty nie mam żadnej satysfakcji (bo kim ty niby tu jesteś? dla mnie nikim ważnym, tylko kolejnym hejterkiem piszącym bzdety o wykresie), a twe pisanie o zakupach i zleceniach jest nieweryfikowalne, więc taki kit wciskaj kolegom z podwórka...

kogo obchodzą twe inwestycje?...
    a z sensem o spółce ani wyrazu nie napisałeś...
  • Re: Czekam z workiem, Autor: ~aaa [37.248.157.*]
    a ty co napisałeś? twój bełkot nie ma też żadnego sensu. w żadnym poście nic mądrego nie wnosisz, skoro jesteś taki dobry, to zrób analize finansową, ryzyka związane z działalnością , jak zyskowna jest działalność spółki. A nie bełkoczesz coś o podawaniu tlenu. druga sprawa nie wierzysz wogóle w spókę , to po co swoią obecnościa zatruwasz innym życie tu?
  • Re: Czekam z workiem, Autor: ~wykres [78.28.37.*]
    a kto ci każe czytać, skoro to dla ciebie niezrozumiały bełkot?...
    rozmawiaj z takimi, co piszą na twoim hejterkowym poziomie...
    wszystko zaś to, o czym piszesz, było już nie tylko przeze mnie omawiane...
    nie jesteś na bieżąco...

zatruwam ci życie?
    jakiś ty biedny...
    ale nie licz na współczucie... ;)

nie czytaj mnie - będziesz zdrowszy...
    proste!
  • Re: Czekam z workiem, Autor: ~jess [109.206.198.*]
    Za minutę minuty kończy się doba , jutro też odbiorę , jeśli ktoś odda oooooooooo jess
  • Re: Czekam z workiem, Autor: ~jess [109.206.198.*]
    Sprostowanko za 8 min
[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.