• Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~mich [213.156.122.*]
    Nie namawiam was ani do zakupu akcji lub do ich sprzedazy. Jesli juz to kupcie w dolku lub sprzedajcie na gorce. Nie ulegajcie tylko owczemu pedowi w gore lub w dół. Zwyczajnie szkoda waszej kasy.
    Jest tu kilku zatroskanych wujkow do tego stopnia, ze jeden sprzedal mi akcje po 1,56 zeby namowic reszte na sprzedaz. To wasza decyzja oczywiscie.
    Moje podumowanie: Euvic jestbzywo zainteresowany synergia czego kolejny milowy krok uswiadczylismy na walnym. Doskonale zdają sobie sprawe z isok t mobile skarbu panstwa itd. Na walnym byla doskonala okazja wyjsc z tego polaczenia a jednak.... Reszta to wasze decyzje i niech beda rzeczywiscie wasze a nie falszywych doradcow.
    Zycze powodzenia.
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~Wolf [188.146.165.*]
    Ja proponuje zapoznac sie z dziesiejszym artykułem w parkiecie na temat fuzji..może co niektórym sie przejasni w glowach..Michu ciekawy czas nas czeka..kasuje inne spółki i znowu kapital zaczynam przerzucać tutaj..
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~xxx [37.7.222.*]
    Nie piszcie głupot i nie naganiajcie. Każdy ma swój rozum. Jak na razie uplasowanie starej emisji i kolejna nowa emisja itd. i nic ciekawego. Najpierw niech uporządkują wszystkie sprawy stare bo bardzo to długo trwa. Wtedy można realnie ocenić sytuację, a nie "kisić" kapitał w spółce nie wiadomo dokąd. To "zielone światło" dla Qumaka na połączenie z Q. za długo już trwa i nie jest dalej pewne. Ale to jest moje zdanie.
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~Wolf [188.146.165.*]
    Kolego a jakie to glupoty opisuja w parkiecie? Czytales chociaż? To jest glupota ze dokapitalizowali spółkę? Masz 100 innych spółek po co sie tu meczysz? Jak i wielu innych ..ja od dawna wierze w ta spółkę ..mam tu duzy kapitał i gdybym opieral sie na tych jak ty to nazwales glupotach nigdy bym tu nie zainwestowal..xzy zadales sobie chociaz troche trudu zeby obejrzec walne...jasno jest powiedziane..proces przydzialu akcji juz sie rozpoczal co jest rownoznaczne z fuzja..oficjlanie jeszcze poczekamy chwile to wszystko..pomyslunku Ci zycze i wiekszej rozwagi..z takim mysleniem daleko nie zajedziesz a bedziesz stal w miejscu bojąc sie zrobic krok...inni beda zawsze przed Toba..tak to widze
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~JK [91.212.223.*]
    Jestem w szoku zero zainteresowania niestety .!!!!!!!!!!!
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~senex [93.180.190.*]
    To ja sprzedałem Ci akcje po 1,56 zł, niestety nie zgodziłeś się na więcej. Musiałem sprzedać z uszczerbkiem dla kursu, ale po nieco wyższej cenie.

Ile dzisiaj kosztuje jedna akcja Qumaka?
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~mich [31.0.86.*]
    Nie w tym rzecz ile kosztuje dzisiaj. Tylko po ile można było sprzedać w miedzyczasie. Sprzedawaj na górce nie w dołku. Jestem przekonany że sprzedała mi osoba i innym Nicku
    O tym wiadomo post factum. Ostatecznie jednak sprzedałem drożej niż cena wynosi obecnie. Zrobiłem dobry interes, a Ty wróciłeś w pobliże swojej średniej, jak wówczas. Można było sprzedać korzystniej, ale nie zrobiłeś tego. Czy Twoim zdaniem cena powróci w okolice 2 zł? Mam jeszcze 5k akcji i zastanawiam się.
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~thx [89.230.193.*]
    Jak masz 5 koła akcji to kup sobie frytki
    Ups, sprzedałem
    Chciałem Ci rzeczowo odpowiedzieć i wyjaśnić różnice między pozbywaniem się akcji a ich sprzedażą na określonym poziomie. Nie zrobię tego skoro piszesz jaki sens ze sprzedałes a jaki klient ze się dziwisz wyprzedaży. Porozmawiaj sam ze sobą i ustal kim jesteś.
    Jako senex i jako kliter miało byc
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~kliter [93.180.190.*]
    Różnica istnieje w dalszym ciągu niezależnie od tego, czy sprzedałem akcje i nie odnosi się jedynie do udziałów w spółce Qumak. Pozbywałem się akcji stopniowo, bo nie wierzyłem w fuzję. Kiedy jednak została rozpoczęta, kurs nadal zachowywał się tak, jakby to się nie stało (irracjonalnie). Wobec tego absurdu musiałem wyjść, bo nie mogę inwestować w coś, czego nie jestem w stanie przewidzieć. Najwyraźniej przesłanki, jakie braliśmy pod uwagę nikogo nie obchodzą, a clue sprawy leży gdzie indziej.
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~mich [213.156.122.*]
    Czy ty/wy kolego o wilu nickach myslisz, ze ci forumowcy wypadli sroce spod ogona? Pisales, ze sprzedajesz zeby ratowac kapital z oczywistym przeslaniem, zeby rowniez inni siemratowali, homzaraz kurs wroci na 1zl. Ja pisalem, ze nie spadnie i jesli ktos podejmie decyzje o sprzedazy niech sobie sprzeda na gorce. Oczywiscie jak kurs byl po 1,9 czy 2 zl nie napisales nic w stylu miales racje itd. Teraz kurs doluje i wracasz caly ubrany na bialo z tryumfalnym a nie mowilem. W domysle oczywiscie sprzedajcie wszyscy i chronce swoj kapital. Jak jetses taki dobry wujek to naklaniaj do sprzedazy po 2zl. A na marginesie sprzedales to nara.
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~Kliter [93.180.190.*]
    Oj, widzę że i Tobie udziela się nerwowa atmosfera. Każdy podejmuje decyzje na własny rachunek. Kupiłeś, trzymałeś i jesteś w punkcie wyjścia, ale nie musisz się tak denerwować. To tylko giełda, a Qumak uczyni z Was jeszcze milionerów.
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~mich [37.248.165.*]
    Kolego daje Ci zieloną łapkę. Oprócz pierwszego zdania masz rację.
  • Re: Nie dajcie sie wyleszczyc Autor: ~kliter [93.180.190.*]
    Wiesz, nie do mnie ludzie mają pretensje, tylko do optymistów, kiedy nurkuje. Te ustawiczne uspakajanie, czarowanie, momentami wręcz kręcenie bata z g****. Ktoś kupił, ktoś nie sprzedał. Spółce należy się przyglądać realistycznie, narzędzia oceny zmieniły się jednak od ostatniego walnego. Okazało się bowiem, że rynek ma gdzieś podstawy wiary, jakie zakładano na tym forum. Jedni wierzyli w fuzję, drudzy nie. Do fuzji doszło, kurs nurkuje.

P.S. Uwierz, że gdybym chciał powrócić w białej szacie i „a nie mówiłem” na ustach, to zrobiłbym to zupełnie inaczej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.168.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.6.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Wolf [188.146.65.*]
    ...to tylko bezintetesowni naganiacze
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać