Dnia 2018-09-04 o godz. 13:51 ~mmm napisał(a): > Dnia 2018-09-04 o godz. 13:47 ~Wolf napisał(a): > > Podamy go..spokojnie..jest ip.. > > a niby za co?,post jest zatytułowany ale nizej napisal tak mysle,wiec jest to jego subiektywna ocena > wiec mozesz go najwyzej w ...pocalowac:))
moim zdaniem powinni sie przyjzec dzisiejszej sesji-ten cyrk powinna sprawdzic KNF i zawiesic! tez mnie zgłosisz?:)
Mmm spokojnie brak rozsądku nie jest karalny. Za co chcesz zgłaszać do Knf. Za to, że ktoś sprzedaje czy kupuje i liczy na spanikowanych traderow, którzy dziś liczą na szybki zarobek.
Myślę jednakowoż, że Euvic wycofa się z fuzji. Tak czuję. Kurs to pokazuje wyraźnie. Klimat ostatnich tygodni również na to wskazuje. W rezultacie będziemy mieli odstąpienie od planów połączenia spółek. Tak uważam.
Czuje dokładnie odwrotnie i właśnie kurs na to wskazuje.
Sytuacja jest dokładnie odwrotna od ostatniej. Można było spokojnie przez ostatnie dni podbić kurs do 2,5 zawiesić to dzisiaj i czekać na zle info.
Co na przykład na to wskazuje? Kurs fluktuuje i przypomina formację spadającego smoka (gwiazdy) lub krzyża. Dla mnie zwiastuje to spadkiem, ale nie to jest najważniejsze. Jeśli Euvic odstąpi lub znowu zagra na czas, to będzie zwała na całego, przypominam ze wystartowaliśmy od poziomu 1 zł. Odpadnie powód zwyżki, wrócimy na stare śmieci.
Wskazuje na to analiza arkusza. Rosło na dużym wolumenie spada na malym+ kilku, którzy wywalili w popłochu. I nie wystartowalismy z 1 zł.Tylko z ok 1,6. Tam też wróciliśmy po ostatnim przesunięciu. Nie siej proszę defetyzmu