Choć trochę mnie to dziwi. Po co w międzyczasie tyle raportów na stronie własnej publikowali skoro i tak handel zawieszony? jakieś sensowne wytłumaczenie?
Pozdrawiam
Pisali w jednym komunikacie że pracownik z kluczem dostępu do espi porzucił pracę czy coś takiego. Chyba w pierwszym komunikacie na ich stronie zamiast puszczonym do espi.
Ale mi się to cały czas nie klei. Jak taki lipton to po co te wcześniejsze komunikaty. Puszczanie ich byłoby wtedy bez sensu. Jakieś chwilowe trudności? Nie wyrobili się? Zdarzenie losowe?
No coz ja tez nie sluchalem swoich idoli, ktorzy pisali i mowili : " Rzeczpospolita to postaw czerwonego sukna ..... a drugi idol mowil : " istnieje tylko teoretycznie, praktycznie nie istnieje oraz ..., .... i kamieni kupa ". Tez sie pytam dlaczego karza nas a nie tych, ktorzy sa winni ???
Jak mozna zmienic termin publikacji wynikow za pierwszy kwartal na 31.08.2018 jak 26.08.2018 maja obowiazek podac wyniki za pierwsze polrocze 2018 ??? Gdzie tu jest rada nadzorcza i co zamierza zrobic ??? Czy ktos za to co sie tutaj dzialo i dzieje nadal w koncu poniesie jakas odpowiedzialnosc ??? Czy ktos odpowiedzial za rejestracje w KRS prezesa i czlonkow rady nadzorczej z jak to nazwal PARKIET tzw " nocnej zmiany " ???