Wykres twoje zdanie już znam. Dzisiaj popyt jest znacznie większy niż ostatnimi czasy i działa z ukrycia.
Na Krezusie mówiłem, że można grać z zakresem kilkugodzinnym, co do Trakcji czekam na wyniki ( poczytaj sobie forum Trakcji), a na Polimku cały czas jesteśmy na linii szyji.
Dnia 2018-08-28 o godz. 12:18 mul_roboczy napisał(a): > Wykres twoje zdanie już znam. Dzisiaj popyt jest znacznie większy niż ostatnimi czasy i działa z ukrycia. > > Na Krezusie mówiłem, że można grać z zakresem kilkugodzinnym, co do Trakcji czekam na wyniki ( poczytaj sobie forum Trakcji), a na Polimku cały czas jesteśmy na linii szyji.
wciąż te same katatymiczne dowcipy opowiadasz... ;)
popyt większy i z ukrycia?!... - niezły dowcip a moze raczej z ukrycia sypią, skoro kurs przy takim rzekomo popytowym wolumene nie może sie podnieśc?...
wystarczy popatrzeć na wykresy tych twoich wtpowych spółek...
no i przestań w końcu kompromitować się nieznajomoscią ortografią na poziomie podstawówki!...
Dnia 2018-08-28 o godz. 12:24 mul_roboczy napisał(a): > Dodatkowo jeśli ktoś chciałby sprzedać mógłby to spokojnie zrobić na wyższych poziomach po zrealizowaniu się orgr. Popyt jest
to ty z twą kataymią tak uważasz...
rynek uważa inaczej i wywala po swojemu... ;)
taki z ciebie niby doswiadczony inwestor, a nie umiesz wciąż odróżniać popytu od pozorowania popytu... ;)
Dnia 2018-08-28 o godz. 12:22 mul_roboczy napisał(a): > Jak ty patrzysz tylko w arkusz to Ci gratuluję i szczerze współczuję ! > > Od rana nic w arkuszu nie było a dziwnym trafem jest ponad 300k obrotu.
ty patrzysz na notowania i wykresy, a i tak nic nie rozumiesz...
ale miałem ubaw, jak na innych spółkach zjadają cię śmiechem... ;)
Pajacujesz znowu bo o Ursusie nigdy nie pisałem . A co do reszty tylko kwestia czasu na kolejny zarobek.
I nie pisałeś o 1,58 tylko o 1,35 a tak cały czas jesteśmy w okolicy linii szyji. Cieniutki jesteś i tyle skoro czekałeś tylko na jakiegoś posta, żeby znów móc się dowartościować
Dnia 2018-08-28 o godz. 12:33 mul_roboczy napisał(a): > Pajacujesz znowu bo o Ursusie nigdy nie pisałem . A co do reszty tylko kwestia czasu na kolejny zarobek. > > I nie pisałeś o 1,58 tylko o 1,35 a tak cały czas jesteśmy w okolicy linii szyji. Cieniutki jesteś i tyle skoro czekałeś tylko na jakiegoś posta, żeby znów móc się dowartościować
ja też o wielu rzeczach nie pisałem, które mi przypisywałeś (np. o groszówkach, o których pisał qwerty czy zyga), ale nie skarżyłem się na twe bzdety, więc skoro mieczem wojujesz - nie wypłakuj się na rewanż... ;)
lubię, jak dajesz mi pretekst ;)
masz, co chciałeś, skoro juz dawno wybrałeś polemikę na insynuacje, kłamstwa i ściemnianie...
a w poprzednim tygodniu pisałem, że będę milczał tak długo, póki kurs nie spadnie na 1,5x... spadł wczoraj, ale specjalnie czekałem na wpis jakiegoś mułka - no i doczekałem się... ;)
a o spadku na 1,35 pisałem tylko (i to podtrzymuję), iż go nie wykluczam, a nie, że bedzie na pewno...
no i nie płacz znów o dowartościowywaniu się - bo co to za satysfakcja dowartościowywać się z kimś tak przymulkowatym, co nawet poprawnie wyrazu szyja odmieniać i napisać nie potrafi...
pakuj plecak i wracaj do szkoły, by nauczyć się poprawnie pisać...
Dnia 2018-08-28 o godz. 14:03 ~elemelek napisał(a): > do muła; > kumasz już detale koniunkcji i alternatywy? > > żegnamy na chwilę kod 1,5x?;) leszcze to sprawią?;)
mułek nie kuma, bo nie rozumie, o czym niby do niego piszesz...
ćwirkot, a ty nie kumasz? nie wiesz, że można mieć ptasi móżdżek i/lub być mułkowatym?... ;) przecież jestes tego przykładem...
a na razie to powitaliscie znowu 1,5x.. 1,57... - tak mi przykro ;)
poza tym i z toba nieźlę jadą śmiechem na forum polimka... ciekawe czemu...;)
Bo zazwyczaj mamy rację a trolle takie jak Ty nie mogą tego przełknąć :)
Dzięki wielkie wykres za przypomnienie dzisiaj o Krezusie , do końca nie wytrzymałem ale coś wpadło, jeszcze raz dzięki hahaha
Dnia 2018-08-28 o godz. 17:27 ~mul_roboczy napisał(a): > Wykresik to jak to było ? > > "jak sukcesy na polimexie po raporcie - mocno urósł?... > miała być ORGR, a jest spadek" > > dziś Polimex +6,08% > > "spadek do ceny innej twej rkomendowanej spółki, niejakiej a_trakcji...;)" > > dziś Trakcja +2,82% > > "o twym krezusie z litosci juz nie wspomnę..." > > dziś Krezus +9,66% > > "1,57... - tak mi przykro ;)" > > dziś Data 0% i podanie tlenu w wysokości 500 tys ;) > > hahahha >
mułek nie neguję dzisiejszych wzrostów, tylko że one nic nie zmieniają na wykresach...
przypomnij mi swe hahaha, gdy zmieni się trend na wykresach...
a data dziś to mielenie akcjami i sztuczny obrót, którym tak się nakręcasz...
bo jeśli faktycznie ktoś tak kupował, to kto i dlaczego dziś tak intensywnie niby wywalał?
a ten kupujący czemu tak podtrzymywał kurs, skoro mógł obkupić się taniej, gdy sypali?...
Dnia 2018-08-28 o godz. 14:59 mul_roboczy napisał(a): > Chyba się popłaczesz jak wszystkie wymienione dzisiaj przez Ciebie spółki, na których bywam aktywny skończą na zielono. Włącznie z datą :)
mułek, prawie płaczę ze śmiechu!... ;)
kit o swoim zarabianiu to wciskaj kumplom z trzepaka albo ćwierkającym móżdżkom, którzy nic z tego nie rozumieją:
polimex http://at.biznesradar.pl/9b13a365f07e16bdb70e12318808e8c5.png odbicie zdechłego kota? najbliższe sesje pokażą, czy nie jest to fejk...
Dnia 2018-08-28 o godz. 20:08 ~mul_roboczy napisał(a): > elemelku możesz mi polecić jakiś dobry program do AT ? > Jakbyś znał jakieś płatne z alertami itp to też bym poprosił o info > Pozdrowionka >
o, ja też jestem ciekawy, z czego korzystają ptasie móżdżki... ;)
ale faktycznie, beka z alternatywnie myślących inaczej ćwirkotów jest tu od dawna niezła...
no, wróbel, dawaj te programy swemu klakierkowi... ;)
do muła: Dla najmądrzejszych alternatywą jest wykresowanie na biznesradar'ze. Amibroker jest polecany; warto, jeżeli jest się aktywnym i ma zamiar wykorzystać coś więcej niż wskaźniki. Nie dla ... .