Dnia 2018-08-28 o godz. 12:33 mul_roboczy napisał(a):
> Pajacujesz znowu bo o Ursusie nigdy nie pisałem . A co do reszty tylko kwestia czasu na kolejny zarobek.
> > I nie pisałeś o 1,58 tylko o 1,35 a tak cały czas jesteśmy w okolicy linii szyji. Cieniutki jesteś i tyle skoro czekałeś tylko na jakiegoś posta, żeby znów móc się dowartościować
ja też o wielu rzeczach nie pisałem, które mi przypisywałeś (np. o groszówkach, o których pisał qwerty czy zyga), ale nie skarżyłem się na twe bzdety, więc skoro mieczem wojujesz - nie wypłakuj się na rewanż... ;)
lubię, jak dajesz mi pretekst ;)
masz, co chciałeś, skoro juz dawno wybrałeś polemikę na insynuacje, kłamstwa i ściemnianie...
a w poprzednim tygodniu pisałem, że będę milczał tak długo, póki kurs nie spadnie na 1,5x...
spadł wczoraj, ale specjalnie czekałem na wpis jakiegoś mułka - no i doczekałem się... ;)
a o spadku na 1,35 pisałem tylko (i to podtrzymuję), iż go nie wykluczam, a nie, że bedzie na pewno...
no i nie płacz znów o dowartościowywaniu się - bo co to za satysfakcja dowartościowywać się z kimś tak przymulkowatym, co nawet poprawnie wyrazu szyja odmieniać i napisać nie potrafi...
pakuj plecak i wracaj do szkoły, by nauczyć się poprawnie pisać...